Alexandru Cumpănașu îl distruge pe deputatul liberal Pavel Popescu. „Dacă nu își dă seama cât de prost e, îi spun eu!”

Alexandru Cumpănașu îl distruge pe deputatul liberal Pavel Popescu. „Dacă nu își dă seama cât de prost e, îi spun eu!”
Alexandru Cumpănașu îl distruge pe deputatul liberal Pavel Popescu. „Dacă nu își dă seama cât de prost e, îi spun eu!” / Sursa FOTO: romaniatv.net
Publicat: 04/01/2021, 11:34
Actualizat: 04/01/2021, 13:12

Alexandru Cumpănașu ține din nou capul de afiș al presei. De data aceasta, el poartă un război direct cu deputatul liberal Pavel Popescu, pe care îl vrea ba arestat, ba internat „la Socola, la Bălăceanca, la Spitalul 9”. Totul, drept răspuns la un atac lansat chiar de politicianul PNL.

Vestea că Alexandru Cumpănașu consiliază elevi pe rețeaua TikTok, acolo unde s-a autointitulat „Profu Online”, nu l-a lăsat indiferent pe Pavel Popescu.

Deputatul Pavel Popescu a pus gând rău Chinei

Deputatul PNL este de părere că rețeaua de socializare ar trebui închisă pe motiv că datele utilizatorilor „sunt adunate și stocate de Partidul Comunist Chinez”. Ceea ce nici măcar Donald Trump n-a reușit încearcă acum Pavel Popescu, de la Partidul Național Liberal!

Popescu îl numește pe Cumpănașu „un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în văzul nostru, al tuturor”. Soluția? „Suspendarea contului descreieratului numit Alexandru Cumpănașu. Și legislație pentru social media. Asta, dacă găsim cu cine să o facem”.

Vă expun opinia mea cu privire la două subiecte dezbătute în spațiul public. Dar opinia mea e insuficientă în condițiile…

Publicată de Pavel Popescu pe Sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Cumpănașu, avocatul Beijingului. Xi Jinping s-a liniștit

Imediat a venit și replica lui Alexandru Cumpănașu. Într-un live pe Facebook, el îi oferă lui Pavel Popescu o adevărată lecție de politică externă: „Oameni buni, acest iresponsabil aduce România în conflict deschis cu China! Dacă nu își dă seama cât de mic și de prost e, îi spun eu! Ca expert în politică externă, ca om care a lucrat și lucrează ca ambasador în fiecare zi, îi spun doar atât – Republica Populară China este cea mai mare putere a lumii! Statele Unite s-au dus în cap!”.

În continuare, Alexandru Cumpănașu alege să-l jignească pe Pavel Popescu, duelul dintre cei doi depășind deja granița răfuielii personale.

Un deputat din Parlamentul României, al cărui nume nici nu contează pentru că este egal cu zero, el n-a făcut nimic pentru țara asta, a declarat că rețelele sociale – Facebook, TikTok, Instagram – trebuie cenzurate sau închise. Dragi români, acest deputat face parte din Partidul Național Liberal! Îi cer public Partidului Național Liberal, conducerii acestui partid, să explice dacă este sau nu poziția publică a acestui partid! Am făcut parte din PNL, au murit oameni la Revoluție din PNL, ne-am consumat, ne-am distrus viața! Bunicii mei în pușcărie pentru libertate! Iar un escroc, un nemernic, un jeg care este deputat, are funcție publică, vorbește public, cere public Parchetului, Poliției, instituțiilor statului să ne închidă conturile, să-mi închidă mie conturile!”.

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României este de neoprit și profită de libertatea pe care i-o oferă Facebook pentru a-l amenința pe deputatul Pavel Popescu: „Omul ăsta trebuie internat la Socola, la Bălăceanca, la Spitalul 9 din București, nu în Parlamentul României! Cenzurarea rețelelor sociale astăzi, că așa vrea mușchiul unui incompetent, este cea mai gravă decizie sau anunț pe care PNL și-l asumă fără să vorbească”.

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Diana Șoșoacă

În „live-ul” de pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a avut grijă să o pomenească și pe Diana Șoșoacă, senator AUR. După ce i-a cucerit pe români cu intervențiile sale energice pe marginea unor subiecte „fierbinți”, se pare că avocatul Șoșoacă l-a dat pe spate și pe Alexandru Cumpănașu.

Doamna Șoșoacă a spus că este un om drept și corect! Și eu o cred! Până la proba contrarie, eu o cred!”, afirmă fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”