Alina Sorescu, GREU ÎNCERCATĂ după separarea de Alexandru Ciucu. ”Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”

Alina Sorescu, GREU ÎNCERCATĂ după separarea de Alexandru Ciucu. ”Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”
Publicat: 06/09/2023, 15:30

Alina Sorescu, în vârstă de 37 de ani, a trecut prin momente dificile ca mamă după separarea de designerul Alexandru Ciucu, împreună cu care are două fetițe.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu designerul Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Într-un mesaj transmis în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului trecut, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Alexandru Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la mamă.

În urmă cu ceva timp, pe contul său de pe o rețea de socializare, Alina Sorescu a anunțat că în procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu, instanța a decis ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. În data de 16 august 2023, Alina Sorescu a anunțat, pe contul său de socializare, că instanța i-a dat dreptate în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor pe care le are cu Alexandru Ciucu.

Prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Alina Sorescu a făcut declarații despre procesul de divorț pe care îl are cu Alexandru Ciucu, dar și despre lupta pe care a dus-o în instanță pentru ca fetițelor ei să le fie bine.

Alina Sorescu, greu încercată după separarea de Alexandru Ciucu. ”Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete”

„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil. Ce vreau să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a spus Alina Sorescu.

„Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii, pentru că fetițele sunt cele mai importante. Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu, pentru că nu a fost o perioadă ușoară pentru fete, în care au trebuit să plece săptămânal”, a adăugat aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului