Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale și împăcarea cu Dumnezeu: ”Mi-am dat seama că n-a plecat de lângă mine nicio clipă”

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale și împăcarea cu Dumnezeu: ”Mi-am dat seama că n-a plecat de lângă mine nicio clipă”
Andreea Marin. Foto: captură video Kanal D
Publicat: 25/08/2021, 13:38
Actualizat: 25/08/2021, 13:40

Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre moartea mamei sale și despre momentele de cumpănă ale vieții în care a simțit prezența acesteia.

”Zâna Surprizelor”, așa cum i s-a spus de foarte multe ori, după ce prezentat emisiunea ”Surprize, Surprize” la Televiziunea Națională și a adus sub ochii telespectatorilor povești de viață extraordinare, are o carieră impresionantă și o viață personală care nu a fost lipsită de greutăți.

Și-a pierdut mama atunci când avea doar 9 ani, în urma unui cumplit accident de mașină, într-o zi fatidică în care familia se întorcea de la mare cu o zi mai devreme decât fusese planificat. Era o zi ploioasă, mașina era condusă de tatăl său, iar un autobuz scăpat de sub control a provocat o tragedie.

”Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima. Mama s-a stins în brațele mele, până să ajungem la spital. A urmat o perioadă grea… Nu numai că nu mi-am mai trăit copilăria, dar m-am dezis, o perioadă, de Dumnezeu”, a povestit Andreea Marin.

”M-am împăcat cu Dumnezeu”

Întrebată de Denise Rifai dacă s-a împăcat, totuși, cu divinitatea, Andreea Marin a răspuns afirmativ, spunând și că acea ”ruptură” temporară a apărut în viața sa fiindcă nu l-a înțeles, atunci, pe Dumnezeu.

”Da. Cu Dumnezeu nu poți să te cerți. M-am supărat pe El pentru că nu L-am înțeles. Mi-era imposibil, eram un copil și mi-era imposibil să înțeleg de ce o mamă frumoasă ca a mea, la 36 de ani, trebuie să părăsească lumea aceasta într-un mod brutal și trebuie să se stingă în brațele copilului său de 9 ani. Nici azi nu știu răspunsul ăsta. Însă, la ceva timp după aceea, vreo doi ani, cred, am avut un alt moment greu și, în acel moment, am spus, fără să îmi dau seama, «Doamne-ajută!» Mi-am dat seama că Dumnezeu n-a plecat de lângă mine nicio clipă. Am zis «Doamne-ajută!» și Dumnezeu atât a așteptat. A pus înapoi mâna pe umărul meu și m-a ajutat”, a mărturisit Andreea Marin în timpul emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D.

Semnul primit din partea mamei sale, de dincolo de moarte

Cu toate că și-a pierdut mama atunci când avea doar 9 ani, un moment cumplit peste care a trecut, așa cum a recunoscut, cu mare greutate, fără a înțelege, nici chiar azi, acel tragic punct pus de destin, Andreea Marin a povestit că mama sa i-a fost alături, de dincolo de moarte.

Fetița sa abia învăța să meargă, iar Andreea Marin era, pur și simplu, obsedată de teama că micuța ar fi putut cădea pe scările interioare ale casei. Numai că toată această frică a dispărut într-o singură noapte, atunci când mama sa i-a apărut în vis și i-a spus că o va veghea permanent pe fetiță.

”Fetița mea era mică, la primii pași. Copiii, când învață să meargă, sunt imprevizibili și își sperie părinții (…) Ca mamă eram speriată de asta, locuiam într-o casă care avea scări, eram speriată de acele scări. Devenise o obsesie pentru mine, visam noaptea că fetița mea o să cadă pe acele scări.

Într-o noapte, lucrul acesta s-a terminat. Am visat că fetița mea, la un moment dat, a dispărut de lângă mine, mi-am dat seama că a căzut pe scări, iar apoi, deodată, mama mi-a spus: «Ia-o, stai liniștită, doarme, atâta vreme cât sunt eu aici, nu se va întâmpla nimic». Din acel moment, toate temerile mele au dispărut. Am știut că fiica mea are un înger păzitor”, a povestit Andreea Marin.

”Am învățat să scriu, să transpun în cuvinte ceea ce simt”

Andreea Marin se identifică, acum, cu munca în televiziune, însă, dacă destinul său ar fi purtat-o pe un alt drum, și-ar fi dorit să lucreze alături de copii.

Este ambasador UNICEF și mărturisește că o astfel de întâlnire nu a fost deloc întâmplătoare. Iubește copiii, nu se consideră o vedetă și recunoaște că succesul de care s-a bucurat de-a lungul timpului a fost o consecință a faptului că părinții săi erau ”deschiși la minte”.

”M-aș fi ocupat de ceva legat de copii. Vedeți, întâlnirea mea cu UNICEF, poate nu a fost nici întâmplătoare. Nu am ajuns să fiu ambasador UNICEF pentru că sunt vedetă, nici nu cred în acest termen. Marea mea șansă este că am avut părinți deschiși la minte, care s-au gândit că trebuie să știu în viață din toate cât se poate de puțin. (…) Am ajuns să prezint un program de televiziune în care dansul, pianul, au avut un rol important.

Am învățat să scriu, să transpun în cuvinte ceea ce simt, să cânt, să dansez, eleganța de a merge cu fruntea sus și cu spinarea dreaptă”, a dezvăluit vedeta TV.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai