Antonia a murit la 18 ani, după un an și jumătate de stat în spital din cauza unei bacterii. „Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduş”

Antonia a murit la 18 ani, după un an și jumătate de stat în spital din cauza unei bacterii. „Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduş”
Sursă foto: FOTO: Colegiul Naţional Pedagogic ”Carol I” Câmpulung Muscel
Publicat: 28/01/2022, 18:11
Actualizat: 28/01/2022, 20:14

Antonia Maria, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung Muscel, a murit la doar 18 ani, după o lungă şi grea suferinţă.

Viața Antoniei s-a schimbat complet anul trecut, când s-a infectat cu o bacterie.  A urmat o serie de tratamente, însă în zadar. În cele din urmă, încercând să-i salveze viața, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, potrivit Jurnal de Argeș.

„Vedea numai aspectele bune în orice”

Tânăra era internată de un an şi jumătate în spital. Anunţul decesului a fost făcut joi, 27 ianuarie, pe pagina de Facebook a colegiului din județul Argeș, colegii de clasă ai Antoniei postând un mesaj emoţionant.

Nimeni nu merită să părăsească lumea aceasta frumoasă la 18 ani, nimeni… Cu atât mai puţin un suflet bun şi inocent, blând, generos, cald şi credincios ca al Mariei. A fost iubită mult, foarte mult, extraordinar de mult de atâţia oameni… de familie, de prieteni, dar şi de noi, colegii ei şi doamna dirigintă.

Nu era nimeni în clasa noastră care să aducă mai multă energie, vivacitate, voie bună în fiecare dimineaţă. Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduş, dar totuşi respectuos cu profesorii, care să vadă numai aspectele bune în orice şi care să trăiască atât de pasional şi intens fiecare emoţie.

Simţim că Maria a lăsat un gol printre noi, dar şi în noi, dar ne consolăm gândindu-ne că a ajuns acum într-un loc mai bun, mai fericit, aproape, foarte aproape de Dumnezeu, pe care îl iubea atât de mult şi căruia i-a dedicat întreaga sa viaţă!”, au scris colegii Antoniei din clasa a XII-a A, profil educator-învăţător.

Antonia visa să fie învățătoare

Directorul Colegiului Național Pedagogic ”Carol I” spune că moartea Antoniei este o mare tragedie pentru întreaga unitate de învățământ.

„Fata avea probleme de sănătate. De un an și jumătate era internată în spital. Era elevă în clasa a XII-a. Își dorea foarte mult să fie învățătoare. E o mare tragedie. Eu am o durere de… greu îmi revin”, a spus Radu George, directorul unității de învățământ, potrivit Click.ro.


Citește și

EXCLUSIV | Ana a murit fulgerător, la câteva ore după operația pe creier. Soțul acuză cadrele medicale de neglijență: „Am ajuns să duc colivă la biserică pentru soția mea de 32 de ani”

EXCLUSIV. Cazul dramatic al fetei paralizate după operația pe inimă. Se caută din nou vinovații pentru cele 12 minute în care creierul nu i s-a oxigenat și a ajuns ”o legumă”