Apar noi detalii despre asistentul medical care s-a sinucis pe calea ferată la Iași. Ce a făcut în ziua morții

Apar noi detalii despre asistentul medical care s-a sinucis pe calea ferată la Iași. Ce a făcut în ziua morții
Florin Pintilii. Sursa foto: Facebook
Publicat: 29/05/2021, 17:25

Noi informații ies la iveală în legătură cu sinuciderea lui Florin Pintilii, un asistent medical din Iași care s-a aruncat joi seara în fața trenului.

Astfel, potrivit unor surse citate de Adevărul, bărbatul, care era și antrenor în ligile inferioare de fotbal din România, era în depresie din cauza unor probleme pe care le-ar fi avut cu soția.

Mai mult, acesta s-ar fi simțit singur și părăsit de cei din jur în ultima perioadă/

Înainte de a se arunca în fața trenului, Florin Pintilii a stat câteva ore de vorbă cu un prieten.

Acesta din urmă spune că a crezut că totul va fi bine în urma discuției. Cu toate acestea, Pintilii s-a aruncat, câteva ore mai târziu, în fața trenului Iași-Pașcani.

„Sincer, eu am plecat cu conştiinţa împăcată, gândindu-mă că l-am convins prin tot ceea ce am discutat cu el să nu recurgă la astfel de gesturi şi am încercat să îi explic că viaţa e foarte frumoasă. Nu mi-a dat nimic de înţeles, a plecat oarecum zâmbind, bucuros, să zicem împlinit şi se bucura, a apreciat că vorbesc cu el, că mă întâlnesc cu el, că ţinem legătura şi încă nu l-am uitat şi am crezut că uşor, uşor va trece. Din păcate, nu ştiu ce s-a întâmplat din momentul despărţirii noastre până la serviciu, ducând cererea de concediu medical pe care trebuia să o ducă. Ce s-a întâmplat, ce a fost în capul lui, nu ştiu”, a spus Petrică Băsăscu, prietenul bărbatului.

Moartea bărbatului a șocat lumea fotbalului din Iași

Adevărul notează că gestul bărbatului a șocat lumea fotbalului din Iași. Pintilii era cunoscut în fotbalul din ligile inferioare din județele Iași și Neamț.

„Din păcate, o veste tristă pentru mine şi nu numai pentru mine. Aseară am auzit că şi-a luat viaţa fostul antrenor de la Bradu Borca, Florin Pintilii. M-a zguduit foarte mult ce am aflat aseară, nu mă aşteptam, cu toate că auzisem că avusese probleme, dar în ultima peroadă văzusem că îşi revenise şi se părea că trecuse peste pasa neagră prin care a trecut. Era un om foarte pasionat de ceea ce făcea, pe care l-am cunoscut prin intermediul Bradului din Borca, pentru că cumva, el m-a adus la Bradu. Iubea foarte mult fotbalul ,era foarte pasionat în tot ceea ce făcea era foarte implicat, se consuma foarte mult când lucrurile nu ieşeau, dar viaţa e tare ciudată. E greu să îţi găseşti cuvintele, în astfel de momente”, a spus Marius Onofraş, fost fotbalist la echipe precum Politehnica Iaşi, Steaua Bucureşti sau Unirea Urziceni.