Apar noi detalii despre tânăra de 18 ani din Galați, care s-a sinucis în București. Ce acuzații fac părinții săi

Apar noi detalii despre tânăra de 18 ani din Galați, care s-a sinucis în București. Ce acuzații fac părinții săi
FOTO - observatornews.ro
Publicat: 27/06/2022, 23:08

O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei, iar părinții săi susțin că în spatele tragediei ar sta un individ care a cucerit-o prin metoda „loverboy”. Vestea morții sale i-a distrus pe cei doi, care își caută acum dreptatea. În schimb, iubitul fetei neagă acuzațiile.

Yasmin abia împlinise 18 ani și era elevă în ultimul an la un liceu din Galați. De două zile era în Capitală, dormea în apartamentul unei alte fete, tot din Galați. De aici s-a şi aruncat în gol, de la balconul acestei locuinţe, aflată la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucureștiului.

„Avea toată viața, abia împlinise 18 ani… Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei…”, a spus mama sa, pentru observatornews.ro.

Părinții fetei dau vina pe iubitul ei şi spun că ar fi încercat în zadar să o ţină la distanţă de el. Mai mult, ei cred că Yasmin şi prietena sa, care este încă minoră, ar fi fost racolate de băiat prin metoda „loverboy” şi că ar fi căzut victime ale traficului de persoane.

„Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta… Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate… După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul”, acuză tatăl său.

Nu era prima oară când aceasta fugea de acasă

Adrian Obreja, reporter Observator: Prima oară fata a plecat de acasă în luna aprilie și a hotărât să își anunțe familia printr-un bilet lăsat în cutia poștală. Atunci, însă, au găsit-o repede, dar acum nu au mai știut nimic de ea.

„El a fost foarte insistent, a reușit prin tot ce a putut el să facă să comunice cu ea… Îmi promitea că dacă o să o las o să îi mulțumesc toată viața că o să o facă om… Din păcate a făcut ce a făcut…”, a completat bărbatul.

Iubitul fetei recunoşte că s-au certat, dar neagă toate acuzațiile părinților fetei

„Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara… Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat…”, a declarat iubitul fetei, pentru sursa citată.

Trupul tinerei a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală și dus în Galați, acolo unde familia urmează să o înmormânteze.

Procurorii, împreună cu polițiștii de la Omoruri încearcă acum să afle ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Cea mai importantă probă sunt mesajele din telefonul fetei.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult