Apelul la protest al lui George Simion, deturnat de pagina de Facebook RoVaccinare

Apelul la protest al lui George Simion, deturnat de pagina de Facebook RoVaccinare
Apelul la protest a lui George Simion, deturnat de pagina de Facebook RoVaccinare/FOTO: Facebook/George Simion
Publicat: 13/12/2021, 18:55
Actualizat: 16/01/2022, 13:11

Apelul la un protest de pe Facebook al liderului AUR, George Simion, a fost trollat de pagina de Facebook ai campaniei de vaccinare anti-Covid din România – RO Vaccinare. Printr-un comentariu inspirat, românii sunt îndemnați să protesteze împotriva Covid-19 în centrele de vaccinare și să se vaccineze.

Administratorii paginii de Facebook RoVaccinare au răspuns printr-un comentariu inspirat la postarea făcută de George Simion și îi îndeamnă pe români să protesteze împotriva Covid-19 prin vaccinare.

„Vă invităm la protestul împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare și în număr cât mai mare. 57.696 de români au murit din cauza COVID-19. Doar prin vaccinare și prin respectarea măsurilor îi putem proteja pe cei vulnerabili. Sunt peste 186.000 de locuri disponibile la vaccinare în București”, se arată în mesaj.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult