8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Autoritățile pregătesc, sâmbătă, prelungirea restricțiilor în București pentru încă două săptămâni

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Autoritățile pregătesc, sâmbătă, prelungirea restricțiilor în București pentru încă două săptămâni
FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 24/04/2021, 08:00
Actualizat: 24/04/2021, 08:12

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei decide, sâmbătă, prelungirea măsurilor în Bucureşti. Astfel, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă are, sâmbătă, o şedinţă pentru prelungirea restricţiilor dispuse în contextul pandemiei.

Avem şedinţă pentru prelungirea măsurilor care expiră sâmbătă”, a precizat prefectul Capitalei, Alin Stoica, citat de Mediafax.

Dan Barna, despre o colaborare cu AUR: „Este un partid extremist și eu nu voi negocia cu ei”

Vicepremierul Dan Barna, unul dintre liderii Alianței USR-PLUS, a declarat vineri seară, la Digi 24, că exclude orice negociere cu AUR. „Din punctul meu de vedere, AUR este un partid extremist și eu nu voi negocia cu ei”, a motivat acesta.

Patru localități din Ilfov ies din carantină, Popeşti-Leordeni de vineri, iar celelalte de sâmbătă

Orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov, a ieșit din carantină începând de vineri seară. Orașul Voluntari și comuna Domnești ies din carantină sâmbătă seară.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, vineri, hotărâri de încetare a măsurii de carantină zonală pentru aceste localităţi, informează Prefectura Ilfov.

Cutia neagră a MIG-ului prăbușit a fost găsită. Avionul s-a înfipt 3 metri în pământ

Anchetatorii au găsit cutia neagră a MIG-ului 21 Lancer, prăbușit în județul Mureș. Cutia neagră a fost găsită la trei metri în pământ, pentru că în momentul impactului avionul s-a înfipt în sol la 3 metri adâncime, spun anchetatorii.

Epava aeronavei a fumegat încă la 2 zile de la prăbușire, iar procurorii care se ocupa de ancheta nu s-au putut apropia de ea, scrie dejeanul.ro.

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, despre accesul la UNTOLD: „Să știe oamenii… dacă vă vaccinați aveți acces la festival”

Edilul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, totodată liderul Asociației Municipiilor din România, a declarat că va susține în comisia națională care stabilește măsurile de relaxare a pandemiei COVID-19 condiționarea participării la festivaluri, de vaccinare.

Eu merg pe ideea mea și voi susține să anunțăm treptat redeschiderea economiei și a evenimentelor, pentru ca oamenii să știe că de la data de, cât o fi, festivaluri începând cu luna august sau septembrie, dacă vă vaccinați aveți acces la festival”, a declarat Emil Boc, potrivit stiridecluj.ro.

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021. „Balanțele” pot avea idei financiare inedite

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta rațiunii și a comunicării, își unește astăzi energia într-o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context astrologic poate aduce dialoguri surprinzătoare cu cei din jur, vești neașteptate, dar ne poate stimula și intelectul astfel încât să avem idei ingenioase și să găsim soluții practice la problemele cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Un nou studiu a constatat că femeile însărcinate cu COVID-19 prezintă un risc mai mare la complicații

Femeile gravide cu COVID-19 au avut un risc mai mare la complicații și deces decât cele care nu au contractat virusul, adăugând dovezi suplimentare asupra riscurilor crescute pe care le prezintă virusul în timpul sarcinii, potrivit unui nou studiu.

Femeile gravide care au avut infecții asimptomatice au avut un risc mai mare de preeclampsie, deși altfel au avut rezultate similare cu femeile însărcinate care nu au fost diagnosticate cu COVID-19, au spus cercetătorii.

Liviu Dragnea câștigă procesul cu Penitenciarul Rahova pentru zilele de muncă pierdute. Câte zile i se vor scădea din pedeapsă

Liviu Dragnea a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova. Cerera înaintată de Liviu Dragnea instanței de judecată a fost admisă. Fostul lider PSD reclamă că a pierdut 49 de zile care ar urmă să i se scadă din pedeapsă.

Astfel, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis contestaţia lui Liviu Dragnea, împotriva restricțiilor impuse de către Administrația Penitenciarului Rahova. Magistrații au desfiinţat, în parte, încheierea atacată şi rejudecând au obligat Administraţia Penitenciarului Rahova Bucureşti să îi recunoască fostului lider PSD zilele câştig din muncă pe care le-ar fi realizat în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, pentru care s-a constatat în mod definitiv încălcarea dreptului la muncă.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?