Bărbat bătut și sugrumat în mașina Poliției, după ce a fost prins fără mască în Centrul Vechi din București. A fost salvat de un echipaj SMURD! (EXCLUSIV)

Bărbat bătut și sugrumat în mașina Poliției, după ce a fost prins fără mască în Centrul Vechi din București. A fost salvat de un echipaj SMURD! (EXCLUSIV)
Tânărul bătut a mers la INML pentru obținerea unui certificat medico-legal
Publicat: 19/02/2021, 19:00

Un tânăr în vârstă de 21 de ani susține că a fost bătut și sugrumat până și-a pierdut cunoștința, după ce, joi seară, a fost ridicat, din Centrul Vechi al Capitalei, de o echipă mixtă, formată din polițiști și jandarmi. Inițial, autoritățile i-ar fi reproșat că nu poartă mască, după care, în urma unei discuții în contradictoriu, l-ar fi încătușat și l-ar fi urcat în mașină, pentru a-l conduce la sediul Secției 10. Pe drum, însă, bărbatul respectiv ar fi fost lovit și strâns de gât până când, din cauza lipsei de oxigen, a leșinat. Speriați, polițiștii au sunat disperați la 112 și au cerut o ambulanță.

Valentin Radu, în vârstă de 21 de ani, a plecat din Centrul Vechi, joi seară, undeva spre orele 23.00 și se îndrepta, cu paharul încă în mână, către stația de taxiuri.

Pe drum, tânărul ar fi fost abordat de un echipaj din care făceau parte doi polițiști, un bărbat și o femeie și doi jandarmi, care i-au reproșat că nu poartă masca sanitară. Discuția a degenerat după ce bărbatul a răspuns că „încă mai bea” și ca urmare nu-și poate acoperi gura.

Atunci, unul dintre polițiști i-ar fi cerut să-i prezinte cartea de identitate. În replică, bărbatul i-ar fi răspuns că îi dă actele numai dacă se legitimează și el. Discuția s-a terminat repede, în sensul în care polițiștii și jandarmii au decis să-l încătușeze pe Valentin Radu și să-l ducă la sediul Secției 10.

Tânărul a declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că polițiștii i-au legat mâinile la spate și i-au strâns cătușele la maxim. Apoi, a fost urcat în spate, moment în care ar fi observat că polițistul, despre care înțeles că se numea „Andrei”, și-ar fi oprit camera de pe uniformă, după care s-a urcat la volan.

Am fost așezat în spate, între un jandarm și doamna polițist. După ce mașina s-a deplasat câteva zeci de de metri, acest Andrei a redus viteza aproape de tot, s-a răsucit spre mine și a început să mă lovească atât cu palma cât și cu punmul. Pentru că mă feream, jandarmul de lângă mine mi-a prins gâtul în cravașă. ca să nu mă mișc, iar femeia, încurajată de colegii ei, m-a lovit cu palmeleși cu pumnii”, a spus Valentin Radu.

Victima s-a trezit la spital

Tânărul spune că, prins în strânsoarea jandarmului, a simțit că se sufocă, moment în care l-at fi rugat să-i dea drumul. Acesta nici nu l-a băgat în seamă și a continuat să-l strângă de gât, până când și-a pierdut cunoștința.

Acesta ar fi fost dus la sediul Secției 10, unde polițiștii au chemat o ambulanță SMURD. „Paramedicii îmi dădeau palme și mă tot întrebau dacă îi aud. Nu simțeam nimic și auzeam foarte slab. Apoi am leșinat din nou și m-am trezit pe o targă, la Spitalul „Sf. Pantelimon”, unde am rămas internat până dimineață.

Valentin Radu și-a angajat un avocat și a mers deja la INML pentru obținerea unui certificat medico-legal, după care susține că va depune o plângere la Parchetul Militar.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un studiu ar fi aflat de ce femeile dorm mai puțin și mai prost decât...