Bărbat din Argeș, reținut de polițiști în timp ce încerca să incendieze apartamentul soției. Pe numele său era emis un ordin de protecție

Bărbat din Argeș, reținut de polițiști în timp ce încerca să incendieze apartamentul soției. Pe numele său era emis un ordin de protecție
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 01/02/2022, 18:48

Un bărbat din Argeș a fost reținut de polițiști în timp ce încerca să dea foc apartamentului soției sale, deși pe numele său este emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Curtea de Argeș.

Sesizați de femeie, polițiștii au reușit să îl imobilizeze înainte de a trece la fapte.

„În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, în jurul orei 16.30, de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său, un bărbat de 45 de ani, ar fi stropit cu combustibil ușa apartamentului, cu intenția de a o incendia, cu toate că, pe numele său este emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Curtea de Argeș.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă și a reușit imobilizarea bărbatului, înainte ca acesta să genereze incendiul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor după ce i s-au acordat îngrijiri medicale de către un echipaj specializat, urmând ca, în funcție de starea de sănătate, să se ia măsurile care se impun.

În cauză, se continuă verificările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, se mai menționează în comunicat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase