Bărbat omorât în bătaie într-o piață din Târgoviște. Totul a pornit de la un conflict spontan

Bărbat omorât în bătaie într-o piață din Târgoviște. Totul a pornit de la un conflict spontan
Publicat: 01/12/2022, 15:48

Un bărbat din Târgoviște a fost o omorât în bătaie, într-o piață din municipiu. În urma unui conflict cu un alt bărbat, mai tânăr decât el cu câțiva ani, situația a degenerat în scene de violența, iar victima a decedat.

„Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piață din municipiul Târgoviște, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând”, a transmis Inspectoratul de Poliție Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate de un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, precum și a activităților desfășurate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Biroul de Investigații Criminale, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, cercetările continuă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase