Bărbatul din Sectorul 5 care amenința că se aruncă de la etajul 9 a fost salvat, după 12 ore de negocieri

Bărbatul din Sectorul 5 care amenința că se aruncă de la etajul 9 a fost salvat, după 12 ore de negocieri
Publicat: 22/03/2024, 19:20
Actualizat: 22/03/2024, 19:21

Tânărul în vârstă de 26 de ani, care în decursul zilei de joi, a amenințat că vrea să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei a fost salvat de autorități. Polițiștii au reușit să intre în apartamentul unde se afla bărbatul și să-l imobilizeze, oprindu-l de la gestul extrem. 

Joi după-amiază, ofițerii de la Secția 19 au primit un apel cu privire la un bărbat, de 26 de ani, care amenința că vrea să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 9 al unui bloc situat în Sectorul 5. Cea care a alertat Poliția a fost chiar sora tânărului. Autoritățile s-au deplasat rapid la fața locului, alături de o echipă de negociatori. Timp de mai multe ore, specialiștii au încercat să-l convingă pe tânăr să renunțe la gestul disperat, însă acesta a refuzat.

Abia în jurul orei patru dimineața, după aproximativ 12 ore de negocieri,  autoritățile au reușit să intre în apartamentul bărbatului, unde a fost imobilizat, întrucât manifesta un comportament agresiv.

La data de 21 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 19 Poliție au fost fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 16.30, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, fratele acesteia, în vârstă de 26 de ani, amenință că se va precipita de la etajul 9, din incinta locuinței, situată la o adresă din Sectorul 5.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă și au încercat relaționarea cu persoana în cauză.

Având în vedere comportamentul agresiv al tânărului și lipsa de cooperare a acestuia, la fața locului s-au deplasat în sprijin negociatorii, o echipă de asalt din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, o echipă de alpiniști din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

În această dimineață, în jurul orei 04.30, s-a procedat la pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul a fost imobilizat, reușindu-se scoaterea acestuia din locuință, în siguranță.

De asemenea, în apartament, au fost identificate trei obiecte tăietoare-înțepătoare, acestea fiind ridicate de către polițiști.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.

Joi seară, un tânăr din Sectorul 5 al Capitalei, în vârstă de 26 de ani, amenință că se va arunca de la etajul 9 al unui bloc. Sora tânărului a sunat disperată la Poliție, iar autoritățile au venit la fața locului, pentru a gestiona situația.

”La data de 21 martie 2024 Poliţia Capitalei – Secţia 19 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, fratele acesteia, în vârstă de 26 de ani, ameninţă că se va precipita de la etajul 9, din incinta locuinţei, situată la o adresă din Sectorul 5”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Decizie aberantă! Nicușor Dan bagă troleibuze în Cotroceni, pe cele mai frumoase și cochete străzi din București. Cum să DISTRUGI un cartier protejat

Avocatul din Ialomița care a vrut să „rezolve” un dosar la Curtea de Apel, trimis în judecată / GÂNDUL a scris în exclusivitate despre acest caz!

Medicul acuzat că folosea stimulatoare cardiace de la cadavre a cerut AJUTOR de la stat în procesul de partaj. Ce avere uriașă trebuie împărțită

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?