Bărbatul care a amenințat că îl va măcelări pe avocatul Adrian Cuculis, trimis în judecată. „Făcuse o obsesie pentru una dintre colegele mele!”

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Bărbatul care a amenințat că îl va măcelări pe avocatul Adrian Cuculis, trimis în judecată. „Făcuse o obsesie pentru una dintre colegele mele!”
Avocatul Adrian Cuculis a fost amenințat cu moartea de un fost client/Sursa/Facebook

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe cunoscutul avocat Adrian Cucuculis, dar și pe o colegă a acestuia, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Acesta va fi judecat pentru infracțiunile de ultraj judiciar și hărțuire după ce i-a transmis lui Cuculis că îl va tăia „ca pe porc” și a amenințat-o și hărțuit-o pe una dintre colegele avocatului, pentru care făcuse o obsesie de natură sexuală.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Iulian Georgescu a fost client al casei de avocatură deținute de Adrian Cuculis. Acesta solicitase sprijin într-un proces legat de contestarea unei decizii de executare silită.

Desemnată să-l apere pe Georgescu a fost avocata Cristina Drăghici Nedelcu. După ce procesul a fost câștigat, bărbatul a încercat să se apropie de avocată. După ce femeia i-a explicat faptul că este căsătorită și mai mult decât atât, este și însărcinată, bărbatul s-a schimbat dintr-o dată.

Luni la rând, începând de la sfârșitul anului 2019, acesta a transmis amenințări atât lui Adrian Cuculis, pe care l-a anunțat că îl va ucide, după ce îl va tăia „ca pe porc”. În acest sens, Iulian Georgescu ar fi spus că a fost mercenar și că a luptat în mai multe teatre de război din Vietnam și Orientul Mijlociu și că a ucis „șefi de stat”.

Dacă pe Cucuclis l-a ameințat că îl taie, avocatei Cristina Drăghici Nedelcu i-a transmis zeci de mesaje în care a jignit-o și a amenințat-o inclusiv cu faptul că o va spinteca și îi va smulge copilul, în condițiile în care nu mai avea mult până să nască.

„Primeam mereu mesaje în care eram amenințată de acest individ. Îmi spunea că mă omoară, îmi omoară copilul, mă taie sau mă violează. Chiar și în ziua de Crăciun mi-s scris, eram toți în jurul bradului, iar el m-a anunțat în ce fel mă va omorî”, a spus Cristina Drăghici Nedelcu.

Avocatul Cuculis, anchetat și el pentru amenințare

Mai mult, în decursul timpului, Georgescu ar fi fost observat în timp ce dădea târcoale sediului din sectorul 2, însă nu a inițiat, totuși, niciun atac. Avocatul Cuculis s-a adresat autorităților, cărora le-a expus situația în care se ajunsese și faptul că individul făcuse o obsesie pentru colega lui.

Avocata Cristina Drăghici a declarat, pentru GÂNDUL.RO, că în urma amenințărilor repetate primite din partea bărbatului, în ultimele luni de de sarcină, ar fi născut mai târziu din cauza stresului.

Inițial, Iulian Georgescu a fost ridicat de procurori cu mascații, însă, în cele din urmă, judecătorii au decis că poate fi cercetat și în libertate, în control judiciar.

După ceva mai bine de o lună și jumătate, Iulian Georgescu a fost trimis în judecată, pentru ultraj judiciar și hărțuire.

Între timp, însă, bărbatul i-a făcut și el o plângere penală, lui Adrian Cuculis, pentru amenințare. Acesta a prezentat anchetatorilor înregistrarea unei convorbiri telefonice din care reieșea că ar fi sunat la cabinetul acestuia, unde a răspuns o presupusă secretară, care avea accent moldovenesc. Pe fundal, se auzea vocea unui bărbat care îl amenința că va vorbi cu niște bătăuși să-l „aranjeze”.

„Este o înregistrare regizată, în mod evident. Am fost audiați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, competent să soluționeze dosarele în care sunt cercetați avocați. Am primit soluție de clasare”, a declarat, pentru GÂNDUL.RO, avocata Drăghici Nedelcu.

 

 

 

Pe stadion doar cu vaccin sau test! Premierul a anunţat condiţiile ca fanii să intre...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Cum poate să arate Ilinca Vandici în costum de baie! A atras toate privirile...
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar...
Povestea mașinii de 3.000.000 de euro pe care o deține un român! Cum a ajuns...
Gestul făcut de călătorii unui tren după ce acesta a rămas în câmp, în Prahova....
COMENTARIU Marius Oprea / Liberi şi fericiţi. Pînă cînd?
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Cine a fost AMANTA pe care Adolf Hitler a ținut-o ASCUNSĂ mult timp? Foarte puțini...
Închisoarea supranumită Bastilia României, din care nu a reușit să evadeze nimeni. Ce s-a ales...
Gică Hagi, mutarea anului în România. ULTIMA ORĂ: nimeni nu se aștepta la asta
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Anunţul ŞOC al zilei vine din Germania: Decizia luată de Angela Merkel cutremură Europa. Este...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Povestea familiei care a lăsat viaţa din Bucureştiul agitat pe o viaţă la un conac...
Inchide