Bărbatul care a amenințat că îl va măcelări pe avocatul Adrian Cuculis, trimis în judecată. „Făcuse o obsesie pentru una dintre colegele mele!”

Bărbatul care a amenințat că îl va măcelări pe avocatul Adrian Cuculis, trimis în judecată. „Făcuse o obsesie pentru una dintre colegele mele!”
Sursa/Facebook
Publicat: 02/04/2021, 19:02

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe cunoscutul avocat Adrian Cucuculis, dar și pe o colegă a acestuia, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Acesta va fi judecat pentru infracțiunile de ultraj judiciar și hărțuire după ce i-a transmis lui Cuculis că îl va tăia „ca pe porc” și a amenințat-o și hărțuit-o pe una dintre colegele avocatului, pentru care făcuse o obsesie de natură sexuală.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Iulian Georgescu a fost client al casei de avocatură deținute de Adrian Cuculis. Acesta solicitase sprijin într-un proces legat de contestarea unei decizii de executare silită.

Desemnată să-l apere pe Georgescu a fost avocata Cristina Drăghici Nedelcu. După ce procesul a fost câștigat, bărbatul a încercat să se apropie de avocată. După ce femeia i-a explicat faptul că este căsătorită și mai mult decât atât, este și însărcinată, bărbatul s-a schimbat dintr-o dată.

Luni la rând, începând de la sfârșitul anului 2019, acesta a transmis amenințări atât lui Adrian Cuculis, pe care l-a anunțat că îl va ucide, după ce îl va tăia „ca pe porc”. În acest sens, Iulian Georgescu ar fi spus că a fost mercenar și că a luptat în mai multe teatre de război din Vietnam și Orientul Mijlociu și că a ucis „șefi de stat”.

Dacă pe Cucuclis l-a ameințat că îl taie, avocatei Cristina Drăghici Nedelcu i-a transmis zeci de mesaje în care a jignit-o și a amenințat-o inclusiv cu faptul că o va spinteca și îi va smulge copilul, în condițiile în care nu mai avea mult până să nască.

„Primeam mereu mesaje în care eram amenințată de acest individ. Îmi spunea că mă omoară, îmi omoară copilul, mă taie sau mă violează. Chiar și în ziua de Crăciun mi-s scris, eram toți în jurul bradului, iar el m-a anunțat în ce fel mă va omorî”, a spus Cristina Drăghici Nedelcu.

Avocatul Cuculis, anchetat și el pentru amenințare

Mai mult, în decursul timpului, Georgescu ar fi fost observat în timp ce dădea târcoale sediului din sectorul 2, însă nu a inițiat, totuși, niciun atac. Avocatul Cuculis s-a adresat autorităților, cărora le-a expus situația în care se ajunsese și faptul că individul făcuse o obsesie pentru colega lui.

Avocata Cristina Drăghici a declarat, pentru GÂNDUL.RO, că în urma amenințărilor repetate primite din partea bărbatului, în ultimele luni de de sarcină, ar fi născut mai târziu din cauza stresului.

Inițial, Iulian Georgescu a fost ridicat de procurori cu mascații, însă, în cele din urmă, judecătorii au decis că poate fi cercetat și în libertate, în control judiciar.

După ceva mai bine de o lună și jumătate, Iulian Georgescu a fost trimis în judecată, pentru ultraj judiciar și hărțuire.

Între timp, însă, bărbatul i-a făcut și el o plângere penală, lui Adrian Cuculis, pentru amenințare. Acesta a prezentat anchetatorilor înregistrarea unei convorbiri telefonice din care reieșea că ar fi sunat la cabinetul acestuia, unde a răspuns o presupusă secretară, care avea accent moldovenesc. Pe fundal, se auzea vocea unui bărbat care îl amenința că va vorbi cu niște bătăuși să-l „aranjeze”.

„Este o înregistrare regizată, în mod evident. Am fost audiați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, competent să soluționeze dosarele în care sunt cercetați avocați. Am primit soluție de clasare”, a declarat, pentru GÂNDUL.RO, avocata Drăghici Nedelcu.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”