Nu e o glumă! Bărbatul din imagine a descoperit că și-a scris numele greșit toată viața, după ce s-a uitat în certificatul de naștere

Nu e o glumă! Bărbatul din imagine a descoperit că și-a scris numele greșit toată viața, după ce s-a uitat în certificatul de naștere
FOTO - Facebook
Publicat: 05/08/2022, 16:16

Allan Grainger, un britanic originar din Derbyshire, și-a semnat greșit prenumele toată viața, inclusiv pe certificatul de căsătorie, după ce a descoperit scrierea corectă pe certificatul său de naștere.

Familia sa a fost șocată să afle că, de fapt, este numit oficial „Alan”. Bărbatul, muncitor într- fabrică, are 61 de ani și era convins că îl cheamă Allan, pentru că părinții săi i-au scris întotdeauna numele cu un „L” în plus, scrie Mirror.co.uk.

Mai mult, toate documentele sale oficiale, de-a lungul anilor, inclusiv certificatul de căsătorie și permisul de conducere, au înscrise prenumele „Allan”.

Tatăl a doi copii, el are chiar două tatuaje cu numele său scris cu „L” dublu pe corp, inclusiv unul pe o mână și celălalt pe un braț. Cu toate acestea, a trecut neobservat timp de peste șase decenii, și oricum a precizat că nu mai modifică tatuajele acum, pentru că nu vede nicio diferență.

„Nu-mi venea să cred. Mi-am scris numele așa toată viața. Când fiica mea mi-a spus asta, am crezut că sunt terminat. Eram uluit și, pur și simplu, nu-mi venea să cred. Cred că a fost o greșeală pe certificatul de naștere, pentru că mama nu m-a lăsat la școală să-mi pronunț numele așa”, a precizat bărbatul de 61 de ani, care acum este și bunic.

FOTO – Facebook
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult