Băut, drogat şi fără permis a intrat cu maşina în gardul Palatului Parlamentului. Ce s-a întâmplat cu șoferul de 27 de ani

Băut, drogat şi fără permis a intrat cu maşina în gardul Palatului Parlamentului. Ce s-a întâmplat cu șoferul de 27 de ani
foto: captura tv antena 3
Publicat: 31/07/2022, 13:25
Actualizat: 31/07/2022, 15:19

Un bărbat de 27 de ani, băut şi drogat, s-a urcat la volan fără permis şi a intrat, seara trecută, cu mașina în gardul Palatului Parlamentului. Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice, ajungând, pentru faptele sale, în atenția Parchetului.

„Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe Bulevardul Naţiunile Unite, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu gardul ce înconjoară Palatul Parlamentului. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest cât şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri.

Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. Cazul a fost preluat de colegii mei, a fost informat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5″, a declarat Radu Gâtan, şef serviciu Brigada Rutieră, citat de antena3. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase