Beat și fără permis de conducere, un adolescent de 15 ani i-a furat mașina tatălui său. A ajuns la spital după ce a intrat într-un copac

Beat și fără permis de conducere, un adolescent de 15 ani i-a furat mașina tatălui său. A ajuns la spital după ce a intrat într-un copac
FOTO - caracter ilustrativ: Facebook.com/www.politiaromana.ro
Publicat: 27/03/2022, 13:04
Actualizat: 27/03/2022, 13:19

Noaptea trecută, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului  Băileşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Carpați, din localitate, un autoturism a lovit un copac de pe marginea parții carosabile.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, care era un adolescent de 15 ani, din Băilești. El a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că adolescentul ar fi furat autoturismul care aparține tatălui său, fără acordul acestuia, pe care l-ar fi condus pe străzile A.I. Cuza și strada Carpați din localitate.

El a pierdut controlul volanului și a lovit un copac din afara părții carosabile.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție, prin unitatea de parchet competentă.