Benone Sinulescu avea testamentul făcut. Cine va moșteni averea marelui artist

Benone Sinulescu avea testamentul făcut. Cine va moșteni averea marelui artist
Publicat: 18/11/2021, 17:34

Benone Sinulescu își făcuse testamentul din timpul vieții. Artistul a murit joi, la vârsta de 84 de ani.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate. Dacă mor eu, totul îi rămâne ei. Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers, doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara Benone Sinulescu, potrivit viva.ro.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani

Benone Sinulescu a murit, joi, la vârsta de 84 de ani, în locuința din comuna buzoiană Siriu. La începutul lunii iulie, interpretul de muzică populară a fost internat într-o clinică de îngrijiri paleative din Arad, din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul altor probleme de sănătate.

Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, a confirmat pentru Gândul că artistul a decedat: „Din păcate, este adevărat. Avea o pneumonie agresivă și a murit înecat”, a declarat pentru Gândul, Ionuț Pavel.

În luna iulie, artistul a fost găsit căzut în propria locuință, iar de atunci starea sa de sănătate s-a deteriorat. Soția lui Benone Sinulescu a confirmat vestea cea tristă și a precizat că artistul va fi înmormântat la Cimitirul Eternitatea.