Compania românească Bitdefender a devenit partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Formula 1

Compania românească Bitdefender a devenit partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Formula 1
Compania românească Bitdefender a devenit partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Formula 1
Publicat: 28/09/2022, 17:26
Actualizat: 28/09/2022, 17:34

Compania românească Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat miercuri, 28 septembrie, că a încheiat un parteneriat, pe mai mulți ani, pentru a deveni partener global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari, care concurează în Formula 1.

„Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare și foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari.

În calitate de partener Scuderia Ferrari, începând cu Formula 1 Singapore Airlines, Singapore Grand Prix 2022, Bitdefender își va afișa sigla companiei pe căștile șoferilor Ferrari, precum și pe monolocul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz și, din 2023, pe costume de curse și uniforme de echipă.

De asemenea, companiile se vor angaja în activități de marketing, inclusiv întâlniri private cu șoferii echipei Ferrari și cu echipa tehnică, tururi ale fabricii, acces la garaj și alte activități exclusive. În plus, Ferrari va explora și evalua produsele și serviciile Bitdefender de securitate cibernetică pentru a le încorpora în afacerea sa.

Ambele părți implicate afirmă că parteneriatul este o aliniere naturală între cele două companii, evidențiind puterea datelor, a oamenilor și a mașinilor care lucrează împreună pentru a excela.

Cercetătorii, analiștii și inginerii de securitate de la Bitdefender fac analize complexe ale amenințărilor informatice, folosind rețeaua globală a organizației, formată din sute de milioane de dispozitive monitorizate și protejate, pentru a identifica și opri cât mai rapid atacurile cibernetice.

Această echipă de elită de practicieni în securitate cibernetică analizează și validează miliarde de interogări de amenințări zilnic, furnizând informații puternice în soluțiile de securitate cibernetică Bitdefender pentru companii și consumatori.

„Bitdefender împărtășește cu Scuderia Ferrari o moștenire de excelență și un istoric demonstrat de a construi tehnologii inovatoare de ultimă generație pentru a oferi rezultate câștigătoare. Când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe pistă și numai cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, este o potrivire firească pentru Bitdefender și așteptăm cu nerăbdare să ne accelerăm gradul de conștientizare a mărcii, pe măsură ce ne concentrăm pe oferirea clienților noștri din întreaga lume o protecție de top în domeniul securității cibernetice”, a declarat Florin Talpeș, co-fondator și director executiv Bitdefender”.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase