Breaking News | Puya a fost prins drogat la volan, în București. Rapperul a refuzat să dea declarații în fața polițiștilor

Breaking News | Puya a fost prins drogat la volan, în București. Rapperul a refuzat să dea declarații în fața polițiștilor
Publicat: 27/04/2022, 20:06
Actualizat: 27/04/2022, 21:28

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. Dus la audieri, artistul ar fi refuzat să dea declarații.

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că Dragoș Gărdescu ar fi fost oprit, în jurul prânzului, de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți.

Polițiștii i-ar fi făcut semn lui Gărdescu să tragă pe dreapta și l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenții i-ar fi cerut șoferului să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Sursele citate au precizat că Puya ar fi fost apoi luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost condus, mai departe, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal care tocmai fusese deschis pe numele său.

Puya riscă să ajungă la închisoare

Acesta, spun anchetatorii, ar fi invocat dreptul la tăcere și ar fi refuzat să dea declarații.

Permisul de conducere al cântărețului a fost ridicat iar anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor. În cazul în care INML va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, Puya va fi trimis în judecată.

La aceasta se adaugă și anularea permisului de conducere și interzicerea dreptului de a susține examen pentru obținerea permisului de conducere pentru o perioadă de doi ani.

În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunțat Burigada de Poliție Rutieră.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult