Breaking news-ul care a „răvășit” România! Ce lovitură au suferit Știrile PRO TV după ce au anunțat moartea lui Florin Salam

Publicat: 13/08/2022, 21:40
Actualizat: 13/08/2022, 23:02

PRO TV a eliminat știrea potrivit căreia manelistul Florin Salam ar fi murit, la scurt timp după ce artistul a infirmat, pe pagina de Facebook, acest fake news. Pagina de știri a postului de televiziune trece printr-o gravă criză de credibilitate după ce a anunțat știrea falsă.

UPDATE ora 22:40. Florin Salam a postat o înregistrare video în care își anunță familia și apropiații că starea sa de sănătate se ameliorează.

„Vă salut oameni buni. Fac acest filmuleț pentru toată familia mea, în legătură cu zvonurile care circulă în presă. Eu acum 3-4 zile am cântat într-un loc… vreau să vă spun să luați în serios situația cu COVID-ul, mai ales că noi în această meserie interacționăm cu oamenii. Revin la subiect…  trebuia să ajung azi acasă, doar că am decis să mai rămân câteva zile (n.r. în spital) (…) Nu vă mai îngrijorați, sunt bine. Iar în legătură cu ce a circulat în presă, nu am cuvinte. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Îmi cer scuze celor care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine din cauza acestei știri, iar cei care au (n.r. difuzat știrea) nu știu dacă ați câștigat ceva. Voi reveni în câteva zile și la cântările mele. Vă iubesc și stați liniștiți, sunt bine!”, a spus Salam în înregistrarea video.

Sâmbătă seara, site-ul stirileprotv.ro a publicat informația potrivit căreia Florin Salam a decedat. Au fost câteva momente de durere și de derută printre apropiații și fanii săi, însă artistul a dezmințit rapid știrea falsă. Ulterior, informația a fost ștearsă de pe pagina de știri.

Postarea lui Salam: “Rușine PRO TV”

„Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor”, a scris Florin Salam pe pagina sa de socializare.

Betty Salam: Cum poți să scrii așa ceva să induci lumea în eroare și să creezi panică? Demisia!!!

Fiica artistului, Betty Salam, a transmis un mesaj și mai tranșant.

„Cel care a scris acest material de la Pro TV ești un nimic. Cum poți să scrii așa ceva să induci lumea în eroare și să creezi panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia!!!”

Adi Minune: “E o veste dată de un răufacător”

„Nu a murit Florin Salam. E puțin răcit. Spun asta pentru cei care mă sună să întrebe ce s-a întâmplat. Va veni la nunțile voastre (…) Este o veste dată de un răufăcător. Totul este ok”, a spus Adi Minune într-u înregistrare publicată pe Youtube.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase