Copilă de 15 ani, ademenită de un bărbat de 42 de ani în locuința lui / Individul a AGRESAT-O sexual și apoi i-a furat bijuteriile

Copilă de 15 ani, ademenită de un bărbat de 42 de ani în locuința lui / Individul a AGRESAT-O sexual și apoi i-a furat bijuteriile
Publicat: 07/02/2023, 14:56
Actualizat: 07/02/2023, 14:58

O adolescentă de 15 de ani a fost ademenită de un bărbat de un bărbat de 42 de ani în locuința lui. Acolo, ea a fost agresată sexual, iar apoi individul i-a furat bijuteriile. Oamenii legii i-au dat de urmă, iar acum el este reținut.

În cursul zilei de luni, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, i-au percheziționat casa bărbatului din București, suspectat de agresiune sexuală și furt.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii ianuarie.

„Prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime”

„În fapt, la data de 8 ianuarie a.c., Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 8 ianuarie a.c., după ce ar fi abordat-o pe minoră în zona unui parc, bărbatul ar fi condus-o în locuința sa din Sectorul 5, apoi, prin constrângere psihică, ar fi atins-o în zonele intime, aceasta fiind pusă în imposibilitatea de a se apăra”, potrivit Poliției Capitalei.

Ulterior, bănuitul i-ar fi luat fetei un lanț și cerceii pe care îi purta, precum și mai multe brățări.

„În urma percheziției efectuate la domiciliul bănuitului, precum și a autoturismului acestuia, au fost identificate și ridicate bunurile pe care bărbatul le-ar fi sustras.

Ieri, 6 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive”, conform Poliției.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și furt.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase