Care este singura zonă ucraineană nebombardată de ruși până acum. Este foarte aproape de România

Care este singura zonă ucraineană nebombardată de ruși până acum. Este foarte aproape de România
Sursa foto - ARHIVĂ: Shutterstock
Publicat: 07/08/2022, 22:45
Actualizat: 07/08/2022, 22:49

Cea mai mare parte a Ucrainei a fost bombardată de ruși, de la începutul invaziei, dar acest lucru nu s-a întâmplat și în Cernăuți, regiune care se învecinează cu România, o țară NATO., scrie Sky News.

Evhen Yenin, prim-adjunctul ministrului Afacerilor Interne, a declarat că doar o singură regiune din Ucraina – Cernăuți – nu a fost afectată de bombardamentele rușilor.

„În ceea ce privește regiunile care au avut cel mai mult de suferit de pe urma atacurilor rusești, regiunea Donețk a fost cea mai afectată și a fost bombardată de peste 3.000 de ori. Regiunea Luhansk a fost atacată de 4.000 de ori, iar regiunea Mykolaiv de 700 de ori. Există o singură regiune care, slavă Domnului, nu a suferit niciun eveniment nefericit, și aceasta este regiunea Cernăuți”, a declarat acesta, citat de presa locală.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult