Câți bani a plătit această tânăra pentru o operație de refacere a virginității. Motivul pentru care a vrut să fie din nou „fecioară”

Câți bani a plătit această tânăra pentru o operație de refacere a virginității. Motivul pentru care a vrut să fie din nou „fecioară”
Influencera Julia Medeiros, originară din Brazilia, este și model / FOTO - Instagram
Publicat: 28/01/2023, 18:36
Actualizat: 28/01/2023, 18:40

O tânără din Miami (SUA), originară din Brazilia, susține că a suferit o intervenție chirurgicală de reconstrucție a himenului pentru că vrea să facă sex ca și cum ar fi prima dată.

Influencera Julia Medeiros, care este și model, a fost mereu comparată cu celebra Kylie Jenner (personalitate de televiziune americană, femeie de afaceri, antreprenoare, model și personalitate social media), a explicat că a suportat procedura de 10.000 de dolari (peste 45.000 de lei) pentru că nu a fost mulțumită de felul în care s-a produs „deflorarea” în cazul ei.

„Eram o adolescentă de 17 ani când mi-am pierdut virginitatea, cu un tip de 30 de ani. La fel ca multe femei, am fost înșelată. Mi s-a promis căsătorie și copii, ca în basme. Este evident că, odată ce a obținut ceea ce își dorea, nu a făcut nimic din ce a promis”, a spus tânăra, acum în vârstă de 22 de ani, pentru The Daily Star, fără a dezvălui numele fostului ei iubit.

Influencera Julia Medeiros, originară din Brazilia, este și model / FOTO – Instagram

Medeiros mai spune că nu a mai purtat lenjerie intimă, de doi ani, deoarece a devenit mai confortabilă cu corpul său. Ea susține, de asemenea, că libidoul i-a crescut în acest fel.

„Am câștigat un contur mult mai senzual al corpului meu. Chiloții m-au împiedicat să-mi arăt dimensiunea reală”, a menționat modelul.

Ea spune că acum nu știe cum va decurge noua dezvirginare, mai ales că păstrează acea experiență pentru „cineva special”, potrivit sursei citate.

„Întotdeauna mi-am dorit să am acel moment special pentru mine. Îmi doresc să fie unic și romantic, ca în basme. De aceea m-am operat”, a mărturisit tânăra braziliancă.

Operația opulentă implică prelevarea unui strat subțire de țesut de pe peretele vaginal, pentru a reconstrui membrana, care acoperă parțial deschiderea vaginului.

La fel ca Medeiros, mai multe femei au dezvăluit că au cheltuit mii de dolari pentru „vaginuri refăcute”.

Dr. John Skevofilax, chirurg-șef la Signature Clinics din Marea Britanie, a declarat pentru Daily Mail, în august, că cererea pentru labioplastii s-a dublat doar într-un an. El a precizat că a efectuat 50 de labioplastii în 2021 și chiar mai multe în 2022.

Dar nu este o garanție că intervenția chirurgicală pentru refacerea himenului decurge mereu fără probleme.

Influencera Dellie Isla a declarat că, atunci când a recurs la această metodă, a suferit trei cheaguri de sânge, care au necesitat trei operații suplimentare. Ea susține că i-au trebuit opt ​​săptămâni pentru a putea face din nou sex.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase