Caz incredibil la Medgidia. Tânăr de 20 de ani, înjunghiat în spate de trei minori. Ce vârste au agresorii

Caz incredibil la Medgidia. Tânăr de 20 de ani, înjunghiat în spate de trei minori. Ce vârste au agresorii
Caz incredibil la Medgidia. Tânăr de 20 de ani, înjunghiat în spate de trei minori. Ce vârste au agresorii
Publicat: 17/12/2020, 10:19
Actualizat: 17/12/2020, 10:19

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat în spate de trei minori, în urma unui conflict spontan declanșat miercuri seară, în municipiul Constanța. Adolescenți au fost identificați de poliție.

Agresorii au vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbăt, de 20 de ani, ar fi fost înțepat cu un obiect tăietor – înțepător în zona spatelui, ca urmare a unui conflict spontan cu trei tineri”, a transmis IPJ Constanța.

Polițiștii i-au identificat rapid pe cei trei agresori, ei având vârstele cuprinse între 14 și 16 ani. Minorii sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Înjunghiat mortal în parcarea unui depozit

Pe 24 noiembrie, un bărbat a fost înjunghiat mortal în parcarea unui depozit de legume fructe din orașul Voluntari, județul Ilfov. Potrivit polițiștilor, principalul suspect ar fi un cetățean turc de 39 de ani.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la un spital din București, pentru îngrijiri medicale, însă aici a survenit decesul. A fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Tânăr ucis pe o stradă din Sibiu

În septembrie, un alt tânăr și-a găsit sfârșitul după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Sibiu, în urma unui scandal care s-a iscat între el și alți doi trecători.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Daliei, din cartierul Terezian, când trei tineri s-au luat la ceartă. Urletele lor au fost auzite de cei care locuiesc în zonă.

Ucigașul are 23 de ani, iar cel de-al treilea tânăr care a participat la scandal este din Cisnădie. Și mai șocant este faptul că tinerii se cunoșteau. De asemenea, din primele informații se pare că nu consumaseră băuturi alcoolice. La scurt timp după incident, agresorul și cel de-al treilea tânăr au fost identificați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase