Caz ȘOCANT în Iași: Un învățător, prins cu un cuțit la ore. Poliția a deschis o anchetă

Caz ȘOCANT în Iași: Un învățător, prins cu un cuțit la ore. Poliția a deschis o anchetă
Sursă Foto - BotoșaniNews
Publicat: 17/03/2023, 13:27
Actualizat: 17/03/2023, 13:30

Un învățător de la o școală din Iași este acuzat că a mers la ore cu un cuțit. Arma albă a fost găsită de oamenii legii într-un dulap.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Iași au fost sesizați, în urmă cu 3 zile, de către reprezentanții unei școli din oraș, că într-un dulap a fost găsit un cuțit.

Din primele verificări a rezultat că acel cuțit ar fi fost dus în școală „de către o persoană, în scop didactic”, informează IPJ Iași.

„La data de 14 martie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară Iași au fost sesizați de către reprezentanții unei unități de învățământ cu privire la faptul că în școală, într-un dulap a fost găsit un cuțit.

Din primele verificări a rezultat faptul că acel cuțit ar fi fost adus în școală de către o persoană, în scop didactic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis Poliția Iași.

Învățătorul e o persoană agresivă, spun unii părinți

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Conform presei locale, incidentul a avut loc la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași. Se pare că mama unei eleve de clasa a treia a descoperit, împreună cu directorul unității, cuțitul.

Descoperirea ar fi fost făcută după ce învățătorul ar fi pus-o pe una dintre elevele sale să îi scoată câteva obiecte din geantă, moment în care copila ar fi găsit și un cuțit, potrivit bzi.ro .

O fetiță ar fi povestit acasă incidentul și astfel femeia a anunțat autoritățile și au descoperit, împreună cu directorul unității școlare, obiectul care încă se afla în sala de clasă.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase