Ce a pățit o turistă pe o plajă din Năvodari, într-un moment de neatenție: „Paguba totală, 1400 de lei, două telefoane mobile și o vacanță distrusă”

Ce a pățit o turistă pe o plajă din Năvodari, într-un moment de neatenție: „Paguba totală, 1400 de lei, două telefoane mobile și o vacanță distrusă”
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Arhiva Gândul
Publicat: 27/07/2023, 15:49

O turistă povestește cum a rămas fără geantă într-un moment de neatenție pe o plajă din Năvodari, în pofida faptului că plaja nu era aglomerată. Întreaga poveste a fost relatată într-un mesaj transmis unui jurnalist, Vitalie Cojocari de la Euronews. 

”Totul s-a întâmplat recent, sâmbătă seara, adică pe 22 iulie. Strângeam lucrurile. Am stat toată ziua pe o plajă din Năvodari, undeva vizavi de fosta tabără din localitate. La ora la care ne pregăteam să plecăm nu era încă întuneric, soarele abia se ascundea. Eram lângă apă, pe al treilea rând de șezlong de la mare. Îmi făceam bagajele. Soțul era la bar. I l-am dus pe băiețelul meu cel mic pentru că avea nevoie la baie. Am lipsit 5 minute de lângă șezlong. Nu eram nici la 50 de metri distanță. Mai toți turiștii erau plecați. Plaja era aproape pustie. Aproape pustie pentru că, se pare, era cineva care mi-a luat geanta de pe plajă. Geanta în care aveam toate lucrurile. Mai aveam și o geanta tip poșetă. A fost luată și aceasta”, a povestit turista, conform Aktual 24.ro.

Ea a adăugat că inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, iar când s-a întors de la bar, nu mai era nimic pe șezlong.

„Nu înțelegeam. Băieții care aranjau șezlongurile si cei de la bar nu văzuseră nimic. Am crezut că prietenii cu care am fost pe plajă au luat ei lucrurile noastre și nu am fost atenți. Nici vorbă. Lucrurile noastre intraseră în pământ. Acolo erau toate actele, telefoanele, banii, cheile de la mașină, cheile de la casă, cheile de la hotel. Tot, tot. Telefoanele erau un android si un iPhone. Nu suntem prea tehnici, nu știm să căutăm telefonul dacă este dispărut. Ne ziceau băieții de la plajă că se poate. Doar că noi eram prea agitați. Ne-am dat seama că este posibil să fi fost furați. Așa că ne-am ocupat mai întâi de blocarea cardurilor. Apoi cineva ne-a spus să sunăm la 112”, a adăugat turista.

Paguba totală, 1400 de lei, două telefoane mobile și o vacanță distrusă

Polițiștii au venit destul de repede, s-au uitat pe plajă, dar nu au văzut nimic, nici pe camera de supraveghere din cauza soarelui.

„Am fost invitată la secția de poliție să depun o plângere. Am mers cu mașina politiei. Ironia sorții, eram in mașina de poliție, pe bancheta infractorului, în spate. Chiar m-am gândit la asta cu un zâmbet amar. Am ajuns la poliție, am depus plângerea. Nici polițiștii nu știau sau nu puteau să caute telefonul la distanță. Cred că știau că se poate cumva, dar nu au găsit o soluție. După declarație, am urcat în mașină cu unul dintre polițiști, să ne întoarcem să facă poze la fața locului. Doar că pe drum am fost sunați. Găsiseră geanta mea. Știți unde? Fix in fata secției de politie.Să vedeți ce chestie. O femeie a alertat poliția că un bărbat la bustul gol a venit cu o geantă și a aruncat-o in niște boscheți, chiar lângă secția de poliție. Când au mers să vadă despre ce este vorba, și-au dat seama că seamănă cu geanta descrisă de mine. Ea era. Geanta mea. Am revenit să vedem ce au lăsat acolo. Luaseră banii, telefoanele. Au lăsat actele, cardurile și toate cheile. Ba chiar au lăsat si sim-ul unui telefon, nu știu de ce. Acum suntem în situația de a ne reface conturile toate, de a ne reface cardurile și așa mai departe. Paguba totala, 1400 de lei, doua telefoane mobile și o vacanta terminată prost”, a mai spus femeia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Încă trei zile libere pentru bugetari, după minivacanța de 1 Mai și Paști
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii