Ce a pățit un șofer care a blocat cu mașina curtea unui clujean. Vandalism sau o lecție pentru cei „fără bun simț”

Ce a pățit un șofer care a blocat cu mașina curtea unui clujean. Vandalism sau o lecție pentru cei fără bun simț
Ce a pățit un șofer care a blocat cu mașina curtea unui clujean/FOTO: clujcapitala.ro
Publicat: 18/04/2022, 18:31

Un șofer care a parcat pe marginea străzii Suceava din Gruia s-a trezit cu mașina vandalizată. Șoferul a parcat în fața unei porți și nu a lăsat un număr de telefon pentru a putea fi contactat, așa că proprietarul casei unde era staționată mașina i-a lăsat un mesaj pe care nu-l va uita prea repede, potrivit Adevărul.

„Dacă ai parcat pe str Suceava ( Gruia ) și îți recunoști mașina, sugerez să mergi la ea. Am primit și eu pozele cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspăta dar nu a văzut făptașul. Poate sunt camere în zona..🥲”, a scris un clujean pe grupul Șoferi De Week-end CLUJ.

Gestul a fost taxat dur de clujeni care sunt de părere că făptașul ar trebui sancționat pentru distrugere. Totodată, sunt alții de părere că un astfel de gest este mai degrabă un manifest împotriva celor „fără bun simț” care parchează unde vor și nu le pasă de ceilalți.

„Asta ar trebui să fie dosar penal pentru distrugere și ar trebui sancționat aspru “vopsitoru” …. Cu ce a greșit mașină aia că a parcat șoferul că un bou? …

„Din păcate, cel cu vopseaua va răspunde în față legii. e vandalizare. eu sper că vajnică poliție română să se prefacă că îl caută. unii altfel nu înțeleg normele de conviețuire într-un oraș distrus de Boc”, scrie o altă persoană.

„Asta i o mostră de nesimțire maximă din ciclul je m’en fiche. Nu l a interesat că se pune fix în poartă omului, poate ăla a trebuit să plece, poate o urgență, poate orice. Nu, prostul, se pune și îi blochează curtea. Nu am nici o empatie pt ce a pățit. Nu sunt de acord, dar, am zâmbit puțin”.

„Mașină e parcată în față unei porți. Posesorul mașinii știe unde stă autorul. De aici răzbunarea în funcție de imaginație: cuie în față porții, mortăciuni peste gard, golf 3 parcat definitiv acolo, vopsea pe casă , geamuri, poartă. Posibilități nelimitate! Trebuia să sune la locală era varianta safe și legală!

Problema de situații se întâmplă tot mai des în orașele mari, mai cu seamă în Capitală unde găsești mașini parcate la voia întâmplării de șoferi cărora nu le pasă dacă prin gestul lor blochează intrarea sau ieșirea dintr-un bloc, instituție, stație de autobuz etc. Șoferii au creat chiar și o pagina de Facebook denumită „Ai parcat ca un bou” unde postează zilnic astfel de situații.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase