Ce a povestit la Poliție bărbatul bătut de Lucian Becali. „Mi-a sărit și pantoful din picior”

Ce a povestit la Poliție bărbatul bătut de Lucian Becali. „Mi-a sărit și pantoful din picior”
Colaj ProSport
Publicat: 05/04/2022, 17:17

Bărbatul lovit de Lucian Becali, duminică seară, la tribuna VIP a Arenei Naționale, la sfârșitul meciului dintre FCSB și Craiova, a explicat în fața polițiștilor Secției 9 cu ajuns să fie luat la bătaie. Acesta a povestit că, în timpul agresiunii, a căzut și a rămas desculț.

Radu Bahrim, suporterul Universității Craiova agresat imediat după meci ar fi povestit cum a luat amploare scandalul de la stadion, care, într-o primă fază, ar fi debutat doar cu înjurături aruncate de o parte și de alta.

Bahrim ar fi menționat că, după meci, o sticlă goală din plastiv ar fi lovit-o pe iubita lui, motiv pentru care ar fi început să înjure.

În replică, membrii unui grup aflat în apropiere, din mijlocul căruia ar fi fost aruncată sticla respectivă, i-ar fi răspuns în aceeași manieră.

Ulterior, bărbatul spune că un necunoscut a venit lângă el și l-a luat în brațe, moment în care i-ar fi spus, la ureche, să se potolească, pentru că în caz contrar va fi scos afară.

Bahrim nu ar fi acceptat sfatul venit de la necunoscut. Mai mult, ar fi avut un conflict cu acesta și s-ar fi îmbrâncit reciproc. În acest context, spectatorul ar fi spus că s-a dezechilibrat și a căzut peste scaune, moment în care unul dintre pantofii sport pe care îi purta i-ar fi sărit din picior și ar fi fost nevoit să-l recupereze.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că reclamantul ar fi fost destul de sărac în declarații cu privire la bătaia pe care a încasat-o de la Lucian Becali, nepotul finanțatorului FCSB, Gigi Becali și alte persoane care îl însoțeau.

Bătaia a fost filmată

La o zi după ce bărbatul a depus plângere la Secția 9, în spațiul public au apărut imagini care surprind momentele în care nepotul preferat al lui Gigi Becali sare peste scaune și îl lovește cu sete pe reclamant.

Totuși, în ciuda numărului mare de lovituri încasate, Bahrim nu ar fi avut urme vizibile de violență. Acesta i-a anunțat pe anchetatori că va merge la INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, din care să rezulte gravitatea eventualelor răni și numărul de îngrijiri medicale.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase