Ce le-ar fi cerut Elon Musk ospătarilor restaurantului din Brașov. Au executat imediat „ordinul”!

Ce le-ar fi cerut Elon Musk ospătarilor restaurantului din Brașov. Au executat imediat „ordinul”!
Sursă FOTO: Profimedia Images
Publicat: 31/10/2022, 11:18
Actualizat: 31/10/2022, 12:18

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi avut o cerință bizară pentru ospătarii restaurantului din Brașov, unde au luat masa prietenii săi miliardari.

Invitații la petrecerea organizată de Elon Musk au fost la o stână din Poiana Brașov, unde avut parte de primirea tradițională cu pâine, sare și pălincă.

Marea petrecere s-a dat la Castelul Bran. Invitații au ajuns la restaurant pentru a lua masa înainte de a începe petrecerea de la Castelul Bran.

Șeful Tesla și SpaceX ar fi cerut discreție totală și ar fi dat indicații angajaților restaurantului de lux.

Personalul a urmat reguli stricte, cerința fiind să poarte alb din cap până picioare, iar gardul din fața restaurantului să fie acoperit cu pânză.

Mâncarea a fost aleasă „la mustață”, iar la Castelul Bran, unde invitații au plecat în jurul orei 20:00, a urmat un festin organizat chiar de bucătarul personal al lui Elon Musk, adus din SUA. La castel au fost prezente peste 300 de persoane: miliardari, vedete, filantropi.

La restaurant, Elon Musk a cerut discreție absolută, prin acoperirea geamurilor. Angajații s-au conformat și s-au asigurat că nimeni nu poate trage cu ochiul în interior!

Noi imagini cu invitații de la petrecerea „monstru” organizată de Elon Musk la Bran
Noi imagini cu invitații de la petrecerea „monstru” organizată de Elon Musk la Bran

Castelul Bran, închiriat de Elon Musk cu 75.000 de euro

Elon Musk ar fi plătit pentru marele eveniment, care a avut loc duminică seara, la Castelul Bran, 75.000 de euro, „mărunțiș”, dacă ținem cont de averea lui de sute de miliarde de dolari.

Invitații, toți miliardari, afaceriști, artiști cunoscuți și actrițe de top au avut parte de o experiență unică la Castelul Bran, scrie evz.ro.

Elon Musk a închiriat castelul lui Dracula de la Bran pentru party-ul de Halloween
Sursa foto: Profimedia

Monștri, fantome și vampiri au luat cu asalt Castelul Bran. Nu a fost vorba de o „vânătoare de vrăjitoare”. Miliardarii lumii invitați la petrecerea lui Elon Musk s-au întrecut în costumațiile alese pentru „Halloween”.

Ascunși în spatele machiajelor și protejați de geamurile fumurii ale limuzinelor, mulți dintre ei au fost cu greu recunoscuți.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase