Ce mesaj i-a dat medicul spitalului din Urlați pacientului căruia i-a cusut în picior mânerul de la frâna de mână a unei biciclete

Ce mesaj i-a dat medicul spitalului din Urlați pacientului căruia i-a cusut în picior mânerul de la frâna de mână a unei biciclete
Publicat: 04/08/2023, 19:51

Medicul ginecolog de la Spitalul Orășenesc Urlați care, aflat de gardă în seara unui accident de bicicletă, i-a cusut victimei rana în care se afla un mâner de la frâna de mână fără să observe corpul străin din piciorul pacientului, i-a transmis acestuia un mesaj abia după ce cazul a devenit public. Ginecologul care i-a uitat piesa picior lui l-a contactat pe Facebook și i-a cerut scuze, conform Observatorului Prahovean.

”Îmi cer scuze pentru eveniment și nici nu am avut radiografie de făcut control. Chiar îmi cer scuze. Nu am mai pățit așa ceva până acum. Vă rog să-mi acceptați scuzele” a fost mesajul trimis în ”privat” de medic pacientului, care a fost operat la o clinică din Olanda, iar acum se află sub tratament.

Până să devină public incidentul, pacientul l-a contactat pe medic tot Facebook, însă acesta nu a dorit să-i transmită numărul de telefon, lăsându-i mesajul ”mă găsești zilnic la spital”.

Calvarul lui Mădălin

Observatorul Prahovean a publicat, în exclusivitate, cazul. Totul a pornit de la un accident de bicicletă suferit de un Mădălin, tânăr din comuna Apostolache, în data de 7 iulie. Acesta a căzut de pe bicicletă, iar în urma rănilor suferite a ajuns la spital. De aici a început calvarul. Când a ajuns la spital, bărbatul avea două găuri în pulpa piciorului, însă medicul de gardă care l-a văzut l-a tratat superficial, făcând doar un antitetanos, cusături și pansamente, după care l-a trimis acasă. Situația s-a înrăutățit când pacientul a ajuns acasă și a constatat că starea lui se înrăutățea, iar pansamentul era insuficient pentru a opri sângerarea. A doua zi, Mădălin s-a prezentat din nou la spital și a fost tratat de un alt medic, care a schimbat pansamentul și a constatat că exista o umflătură suspectă în zona rănii.

Chiar și în acestă situație, Mădălin plecat în Olanda pentru a-și începe un contract de muncă; piciorul său foarte umflat iar durerile erau insuportabile. Deja era imposibil pentru el să se deplaseze. Tânărul a mers de urgență la o clinică. Acolo a fost șocat să afle că avea un obiect străin în picior – un fier lung de aproximativ 8 cm, care s-a dovedit a fi mânerul de frână de la bicicletă, rămas în interiorul rănii cusute de ginecologul din Urlați. Frâna a fost recuperată de chirurgii din Olanda, iar pacientul este în convalescență, în stare bună.

În urma informațiilor publicate, Spitalul Orășenesc Urlați a fost amendat cu 32.000 de lei de  DSP Prahova, care a cerut și o anchetă Colegiului Medicilor Prahova care să stabilească dacă în acest caz este vorba de malpraxis.

Citiți și: Din greșeală, un medic de la Spitalul Urlați a „uitat” un MÂNER de bicicletă, în piciorul unui pacient pe care l-a cusut. Ce a urmat

Ce spune tânărul căruia un medic de la Spitalul Urlați i-a ”uitat” frâna bicicletei în picior: ”M-au tăiat. Am rămas şocaţi toţi”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
MARȚI Exclusiv: Boureanu stă prost la capitolul despărțiri chiar și de prieteni. Cum a fost...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Marea greșeală pe care o fac românii în Săptămâna Mare. Este complet interzis înainte de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
O femeie de 101 ani nu poate să-și cumpere bilete de avion din cauza vârstei