Ce spune presupusul răpitor al unei minore în Capitală: „M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!”

Ce spune presupusul răpitor al unei minore în Capitală: „M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!”
Ce spune presupusul răpitor al unei minore în Capitală: „M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!”
Publicat: 03/02/2021, 06:54

Cazul minorei de 12 ani care ar fi fost răpită în București se complică de la o zi la alta. Fata a fost salvată luni de polițiști din apartamentul presupusului răpitor, situat în sectorul 4. Acesta spune însă că victima l-a mințit că are 20 de ani și a mers cu el de bunăvoie, după ce s-au cunoscut pe Facebook! Familia fetei susține însă că individul ar fi torturat-o pe copilă.

Bărbatul suspectat că a sechestrat o fată de 12 ani a vorbit, la Antena3, despre incident. Individul de 42 de ani spune că aceasta a venit de bunăvoie la el acasă. Mai mult, minora ar fi mințit că are 20 de ani.

A vorbit două luni cu ea la telefon!?

„M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Ea a vorbit cu mine, ea m-a băgat în seamă. Bună, ce faci. I-am zis, cine eşti. Sunt o fată. Şi de ce te bagi cu mine în seamă? Păi, că am văzut că ai sufletul pe bun. De unde știi tu. Am văzut eu, că ți-am văzut pozele și tot așa. Am vorbit cu ea și am întrebat-o, câți ani ai. 20 de ani. Am vorbit cu ea timp de două luni de zile la telefon. Mi-a zis că vrea să fugă de acasă, nu vrea să mai stea, că vine măsa cu mulți bărbați acolo, că ea nu mai suportă, că a bătut-o, că a fost violată de ei”, povesteşte presupusul răpitor al fetei.

Individul susține că nu a avut relații intime cu minora și nici nu a agresat-o: „Nu, că nu a vrut. Mi-a zis că de când a fost violată, că îi e frică”.

Familia fetei acuză că aceasta a fost agresată

„L-a cunoscut de pe rețelele de socializare. Copilul fiind de numai de 12 ani și trei luni, a fost coruptă (…) A fost torturată, lovită, tăiată cu aparat de bărbierit pe mâna stângă”, spune tatăl copilei de 12 ani.

„Vreau să fac apel pentru părinți, să aibă grijă de copii. Avem copil de 12 ani, am intrat în Facebook-ul lui, am văzut numai sex virtual, cu oameni peste 20 de ani, oameni de 30, 40. Sunt foarte mulți pedofili… Au trimis poze cu ***, deci aveți grijă de copii”, a declarat mama fetei.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariţia unei minore, reclamaţia fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza Sectorului 4”, anunța luni Poliţia Capitalei.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult