Cea mai scumpă partidă de amor. Câți bani a luat o femeie din Brașov pentru o noapte de dragoste

Cea mai scumpă partidă de amor. Câți bani a luat o femeie din Brașov pentru o noapte de dragoste
Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 12/08/2022, 10:44
Actualizat: 12/08/2022, 10:47

Cea mai scumpă partidă de amor a avut loc în municipiul Făgăraș, județul Brașov. Un bărbat a plătit scump pentru o noapte de dragoste – 10.000 de euro. 

Bărbatul a invitat acasă o femeie pe care nu o cunoștea, cu scopul de a întreținere relații sexuale. După partida de amor, făgărășanul a descoperit că cea care l-a purtat pe culmile plăcerii l-a lăsat și fără 10.000 de euro, dar și fără un telefon mobil.

Conform Poliției Braşov, incidentul a avut loc în data de 5 august. Atunci, păgubitul a chemat-o pe femeie în casă, iar ea a mai venit cu un alt bărbat. Cei trei au consumat băuturi alcoolice, iar apoi femeia a întreținut relații sexuale cu făgărășanul. Când şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi telefonul mobil, bărbatul a sunat la Poliţie.

Femeia și complicele au fost arestați

„Polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani, din orașul Victoria, județul Brașov și o  femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Astfel, la data de 9 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Făgăraș și orașului Victoria, din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri, printre acestea și bunuri asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu suma de bani, ce ar fi fost sustrasă, precum și mai multe înscrisuri.

Polițiștii au procedat la ridicarea bunurilor și înscrisurilor identificate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior la data de 10 august 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia”, a transmis IPJ Braşov, citată de brasov.net.

Acum femeia este cercetată pentru furt calificat iar bărbatul care a ajutat-o pentru complicitate la furt calificat.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult