Celebrul hoț de buzunare Amar, personajul din documentarul cu același nume, a fost bătut de doi bărbați. Agresorii, ridicați cu trupele speciale

Celebrul hoț de buzunare Amar, personajul din documentarul cu același nume, a fost bătut de doi bărbați. Agresorii, ridicați cu trupele speciale
Publicat: 12/05/2024, 19:12
Actualizat: 12/05/2024, 19:19

Amar Răducanu, un hoț de buzunare care a ajuns cunoscut după ce a fost de acord să își povestească viața într-un documentar făcut de o avocată de la care furase mulți bani, s-a plâns la poliție că a fost bătut într-un parc din București de doi bărbați, tată și fiu. Agresorii au fost reținuți în urma unor percheziții, la care s-a cerut intervenția trupelor speciale SAS.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-un parc din Sectorul 2, unde Amar Răducanu s-a certat cu un tânăr de 27 de ani. Acesta din urmă l-a sunat pe tatăl lui pentru a-i spune ce s-a întâmnplat. Bărbatul a ajuns în parc și, împreună cu fiul lui, i-au aplicat lui Amar o pedeapsă pentru conflictul anterior.

Victima a sunat, în aceeași seară, în jurul orei 20.15, la numărul 112 și le-a povestit polițiștilor de la Secția 9 ce s-a întâmplat.

”În fapt, la data de 11 mai 2024, în jurul orei 20.15, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 2, un bărbat în vârstă de 38 de ani, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de doi bărbaţi în vârstă de 51, respectiv 27 de ani”, a anunțat, duminică, Poliția Capitalei.

Polițiștii Secției 9 au reușit să îi identifice pe cei doi agresori și, cu mandat de percheziție, au descins, duminică, la locuința acestora, din Sectorul 2.

Când i-au văzut pe polițiști la ușa lor, cei doi agresori reclamați de Amar au devenit agresivi, astfel că s-a cerut sprijinul polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Agresorii, tata și fiu, au fost ridicați și duși la audieri, la Secția 9 de Poliție. După ce au dat declarații despre bătaia din parc, anchetatorii au decis reținerea lor pentru 24 de ore. Ambii au fost scoși încătușați din sediul Poliției și duși în arest, urmând ca procurorii să ceară în instanță arestarea lor preventivă, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La percheziția de la locuința celor doi agresori, polițiștii au găsit și au ridicat mai multe probe care îi incriminează în cazul pentru care au fost reținuți.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei 9, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Hoțul de buzunare, personajul principal în documentarul ”Amar”

Povestea lui Amar Răducanu a devenit cunoscută după ce avocata Diana Gavra a ajuns victima lui și l-a convins, în schimbul retragerii plângerii de la poliție, să spună cum a ajuns hoț de buzunare. Amar îi furase avocatei mii de lei, în timp ce aceasta era la cumpărături în Piața Domenii.

Polițiștii au dat atunci de urma lui Amar după ce au vizionat filmările de pe camerele de supraveghere din zona Pieței Domenii. Așa au aflat că hoțul este recidivist, proaspăt ieșit din închisoare, unde ajunsese tot pentru aceleași fapte.

Ca să scape de o nouă pedeapsă, Amar a încercat atunci să o convingă pe avocată să renunțe la plângere, în schimbul banilor pe care îi furase de la ea. Diana Gavra a refuzat, dar i-a propus, în schimbul renunțării la plângere, să își spună povestea într-un documentar.

Documentarul Amar, realizat de avocata Diana Gavra, regizor și producător de film, în care apar mai mulți hoți de buzunare, a fost proiectat în 2023 la Astra Film Festival, de la Sibiu.


CITEȘTE ȘI:

Adevăratul motiv pentru care criminalul Kostas PASSARIS a fost ținut singur în cameră timp de 23 de ani. Este unicul caz din România

Bătăi și jafuri într-o familie de medici cunoscuți, din Craiova. CAZUL a ajuns până la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor din Parlament

Dezvăluiri explozive despre OPERAȚIUNEA de RĂPIRE a milionarului cu Aston Martin, din Mamaia. Singurul condamnat a decis să rupă tăcerea

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Mărturia sfâșietoare a văduvei lui Sorin Anghel, bărbatul măcelărit de interlopi: „Au venit după el...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
Se schimbă banii de la 5 iunie 2024! 1.000.000 de români sunt afectați
Shannen Doherty, ultima DORINȚĂ înainte de a muri. „Pe mine cancerul m-a făcut să... ”
A rămas fără plămân, după ce a fost operat de cancer, deşi avea TBC. Despăgubiri...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți...
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
România, vizată direct de Rusia. Anunțul venit de la Kremlin: Atragem atenţia
Salarii mai mari pentru acești români. Câți bani vor primi în plus
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Ultimele imagini cu Erik, băiatul mort după ce a furat mașina părinților și a ieșit...
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
O nouă „regulă a biologiei” ar putea explica mai bine evoluția și îmbătrânirea
×