Prima reacție a lui Cherecheș, după ce soacra lui a fost prinsă în flagrant: „Să stea 100 de ani în PUȘCĂRIE. Mă simt că un vițel la poartă nouă”

Prima reacție a lui Cherecheș, după ce soacra lui a fost prinsă în flagrant: „Să stea 100 de ani în PUȘCĂRIE. Mă simt că un vițel la poartă nouă”
Cătălin Cherecheș, soția și soacra / Colaj foto
Publicat: 09/11/2023, 12:24
Actualizat: 09/11/2023, 12:25

Cătălin Cherecheș a reacționat virulent, după ce soacra lui a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea o mită care urma să ajungă la judecătoarea care trebuie să dea verdictul în dosarul penal al edilului. El se dezice de acțiunile mamei soției și spune că, dacă e vinovată, „să stea 100 de ani în pușcărie”.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se dezice de soacra sa, după ce aceasta a fost reținută în flagrant pentru dare de mită.

Soacra și soția luI Cătălin Cherecheș
Soacra și soția luI Cătălin Cherecheș

„Cum te … soacra, nu te … nimeni”

„Mă simt că un vițel la poartă nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l odihnească, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv «Cum te … soacra, nu te … nimeni».

Am vorbit zece secunde cu nevasta-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez, și de câteva luni nevasta mea. În rest, să se descurce alții. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal.

Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara, pe care am înțeles-o, că așa trebuie să fie, că au fost tot felul de indivizi care au plecat, am înțeles, mi-am asumat. Dumneavoastră credeți că un om care are un proces pe final își imaginează că nu este monitorizat 24 din 24?”, a spus Cherecheș, al România TV, citat de Ziare.com.

Primarul din Baia Mare spune că ar fi dispus să-și părăsească soția, deși este însărcinată

„Vă spun un lucru, dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să îmi facă bine, în secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României”, a mai spus  Cherecheș.

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept că vițelul la poartă nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12:00 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13:00 a plecat la Cluj că avea programare la medic, fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall.

Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător.

Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de recuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o recuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate. Mama soției mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit”, a mai adăugat Cherecheș.

Catalin Cherecheș și Tabita Gliga
Catalin Cherecheș și Tabita Gliga

Vă recomandăm să citiți și:

Socrii lui Cherecheș au fost reținuți / Soacra a intermediat mita pentru o judecătoare. Socrul a ajutat la „rezolvarea problemei”

EXCLUSIV | Cine a dat-o pe soacra lui Cătălin Cherecheș pe mâna procurorilor DNA și detaliul care ar putea încurca „ițele” în dosarul primarului

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Simona Halep a primit un nou verdict. Diferența e enormă față de ce se știa:...
Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii