Cinci tineri, prinși în timp ce ridicau un colet cu 6,5 kg de canabis. Oamenii legii au făcut percheziţii domiciliare (VIDEO)

Cinci tineri, prinși în timp ce ridicau un colet cu 6,5 kg de canabis. Oamenii legii au făcut percheziţii domiciliare (VIDEO)
Publicat: 20/01/2021, 11:44

Cinci tineri au fost prinşi în flagrant delict de poliţiştii şi procurorii DIICOT Galaţi în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Marea Britanie şi care conţinea 6,5 kilograme de canabis.

Potrivit poliţiştilor, după prinderea în flagrant a celor cinci tineri care ar fi ridicat un colet cu 6,5 kilograme de canabis, trimis din Marea Britanie, oamenii legii au făcut trei percheziţii domiciliare.

Acestea au vizat locuinţele din Galaţi ale unor persoane bănuite de introducere în ţară, fără drept, de droguri, precum şi trafic de droguri de risc şi mare risc

În urma percheziţiilor, au fost confiscate 180 de grame de cocaină, precum şi 800 de lire sterline.

Poliţiştii au dus la sediul DIICOT Galaţi zece persoane, iar după audieri trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Aceştia urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Percheziții într-un dosar privind demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul Capitalei

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează nouă percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal cu privire la  demolarea ilegală a unui imobil .

Potrivit unei surse apropiate anchetei, clădirea, constuită în urmă cu aproximativ 100 de ani, se afla în centrul Capitalei, lângă Secția 1 de Poliție.

Dosarul priveşte săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării şi executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului Bucureşti, într-o zonă protejată construită.

În acelaşi timp, se vor pune în aplicare şase mandate de aducere emise pe numele bănuiţilor.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unităţii de poliţie, în vederea aducerii la cunoştinţă a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi audierii acestora, pentru clarificarea situaţiei de fapt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase