Cine era tânărul de 19 ani ucis de un Lamborghini, la un raliu din Brașov. „Un înger plecat la cer prea devreme”

Cine era tânărul de 19 ani ucis de un Lamborghini, la un raliu din Brașov. „Un înger plecat la cer prea devreme”
Andrei Tedy Tatu (FOTO - Facebook)
Publicat: 28/03/2022, 22:37
Actualizat: 28/03/2022, 22:40

Andrei Tatu, un tânăr de 19 ani pasionat de mașini, s-a aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, duminică, atunci când un Lamborghini Huracan scăpat de sub control s-a răsturnat și l-a izbit în plin, la un raliu organizat pe centura ocolitoare a Braşovului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Prietenii îi spuneau Tedy și visa să devină pompier. Se născuse în oraşul braşovean Victoria şi era unicul copil al familiei. A urmat cursurile școlii generale și ale Liceului Teoretic „IC Drăgușanu”, generația 2021.

Peste două luni, tânărul care visa să devină pompier, ar fi împlinit 20 de ani, scrie Monitorul de Făgăraș.

„Nu se poate, nu, Andrei! Nu știu cum vom trece peste această tragedie! Este cumplit!”, a mai putut să spună, îndurerată, mama sa.

„Un înger plecat la cer prea devreme!”

Era un copil cuminte și bun, iar vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet printre familie și prieteni.

„Un înger plecat la cer prea devreme! Dumnezeu sa-l odihnească în pace! AMIN!”, „Nu există cuvinte de mângâiere pentru familie în această tragedie. Odihnă veşnică, tânăr frumos!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace alături de îngeri! Durere fara margini! Nadejde la Dumnezeu! Condoleante părinților și familiei!”, „Condoleante !!!! Nu pot sa cred” „D-zeu să-l odihneasca-n pace și să dea putere părinților!”, „Odihnă veşnică şi lumină fără de sfârşit”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Pasionat de maşini, într-un ultim mesaj postat de Andrei pe pagina sa de Facebook, tânărul avea scris citatul: „Concentrează-te întotdeauna pe parbriz și nu pe oglinda retrovizoare”.

Accidentul tragic s-a petrecut, duminică după-amiază, pe centura oraşului Braşov, fiind primul raliu cu spectatori din ultimii doi ani. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, pe Andrei. Cursa de maşini a fost imediat anulată după incident.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult