FOTO | Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Și-a început cariera la 14 ani și a jucat în filme alături de George Clooney și Scarlett Johansson

FOTO | Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Și-a început cariera la 14 ani și a jucat în filme alături de George Clooney și Scarlett Johansson
Sursa foto: https://www.shutterstock.com/
Publicat: 21/02/2022, 15:17
Actualizat: 21/02/2022, 15:49

Noua iubită a lui Elon Musk este actrița australiană Natasha Bassett. Cei doi au fost văzuți în timp ce coborau din avionul privat al omului de afaceri, într-un aeroport din Los Angeles.

Natasha Bassett, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în Sydney și s-a mutat la New York la vârsta de 19 ani pentru a urma cursurile unei școli de teatru, scrie Daily Mail.

Ea a început să joace la 14 ani, după ce a obținut rolul principal în „Romeo și Julieta”, la Teatrul Australian pentru Tineri.

De atunci, Natasha Bassett a apărut în mai multe seriale TV, inclusiv filmul lui Joel și Ethan Coen din 2016 „Hail! Caesar”, care i-a avut în distribuție și pe George Clooney și Scarlett Johansson.

Natasha Bassett a interpretat și rolului lui Britney Spears în filmul biograf din 2017 – „Lifetime, Britney Ever After”.


Actrița urmează să apară în rolul primei iubite a lui Elvis Presley, Dixie Locke, în viitorul film despre viața artistului, care îl are în rolul principal pe Austin Butler. Pelicula îl are în distribuție și pe Tom Hanks și va fi lansată pe 24 iunie.


Elon Musk s-a despărțit de fosta sa parteneră, Grimes, în septembrie, după o relație de trei ani, în urma căreia s-a născut fiul milionarului american X Æ A-Xii, acum în vârstă de un an.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase