Cine este tânărul care a murit la Neptun, în timp ce făcea kitesurfing. Familia și prietenii sunt șocați de disparitția sa fulgerătoare

Cine este tânărul care a murit la Neptun, în timp ce făcea kitesurfing. Familia și prietenii sunt șocați de disparitția sa fulgerătoare
Publicat: 08/05/2021, 16:10
Actualizat: 10/05/2021, 21:16

Tănărul care a murit, vineri, la Neptun în timp ce făcea kitesurfing avea 36 de ani și era căsătorit, fiind tatăl a doi copii minori. Viorel P. locuia cu familia în județul Ilfov și era pasionat de sporturile extreme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, citați de Adevărul, pompierii au fost solicitaţi, ieri, să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Deoarece bărbatul se afla în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a transmis că bărbatul făcea kitesurfing și, la un moment dat, a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.

Familia și prietenii sunt șocați de moartea sa fulgerătoare

Familia și prietenii sunt șocați, iar mesajele de condoleanțe au invadat rețelele de socializare.

„Lumea noastă iubitoare de apă a avut vânt din belșug, dar totuși a fost o zi tristă . Colegul nostru kiter, Viorel, a plătit tributul suprem în valuri la Mangalia. Nu a fost accident, posibil un atac de cord. Vânt bun oriunde vei naviga ridere!“, a scris pe Facebook unul dintre prietenii săi și partener de kitesurfing.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase