Crimă pasională în Neamț. O femeie și-ar fi ucis amantul sexagenar. Motivul pentru care i-ar fi tăiat gâtul cu un cuțit

Crimă pasională în Neamț. O femeie și-ar fi ucis amantul sexagenar. Motivul pentru care i-ar fi tăiat gâtul cu un cuțit
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 06/12/2022, 13:02
Actualizat: 06/12/2022, 13:05

Crimă înfiorătoare într-o localitate din Neamț. O femeie de 44 de ani este suspectată că i-a tăiat gâtul unui bărbat de 62 de ani cu care avea o relație extraconjugală. În fața anchetatorilor ea a spus că a vrut să sune la ambulanță, dar victima nu i-a dat telefonul. 

Întreaga scenă a avut loc în urmă cu trei zile. Femeia de 44 de ani, din comuna Sagna, mamă a doi copii, a mers în vizită la amantul ei. Cei doi au consumat băuturi alcoolice și, la un moment dat, a izbucnit o ceartă.

În jurul orei 23:00, cearta a escaladat și femeia s-a năpustit asupra bărbatului de 62 de ani cu un cuțit și i-a tăiat jugulara. Imediat după crimă ea nu a sunat la 112, ci a plecat din locuința sexagenarului la o rudă. Nici de acolo ea nu a sunat la salvare pentru că, afirmă nemțeanca, nu ar fi găsit un mobil.

Procurori: Au fost mai multe lovituri de cuțit, dat cea din zona cervicală i-a fost fatală

Victima a fost găsită de fiica lui într-o baltă de sânge.

„Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală”, a spus procurorul Marius Ianuş, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamţ, citat de Adevărul.

Femeia suspectată de crimă a fost arestată pe 4 decembrie.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase