O româncă a fost ucisă cu o armă de vânătoare, în Sicilia. Deocamdată nu există niciun suspect

O româncă a fost ucisă cu o armă de vânătoare, în Sicilia. Deocamdată nu există niciun suspect
Carabinieri, Italia
Publicat: 02/12/2022, 22:29
Actualizat: 02/12/2022, 22:30

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost găsită împușcată în locuința pe care o avea în Sicilia, Italia. Femeia muncea la o fermă din oraș, iar crima ar fi fost comisă cu o armă de vânătoare.

O româncă de 43 de ani care muncea la o fermă în Sicilia, Italia, a fost găsită împușcată în locuința sa.

Crima ar fi fost comisă cu o armă de vânătoare și deocamdată nu a fost reținut niciun suspect.

Ipoteza unui jaf ar fi exclusă pentru că locuința româncei nu fusese răvășită. Se conturează varianta unui omor premeditat, însă motivul crimei nu este cunoscut.

Românca era singură în Italia, divorțată, iar fostul ei soț și fiica ar fi în țară.

Georgeta Pop lucra în Italia la o fermă din regiunea Rotondella, nu departe de orașul Catania.

Sursă Foto – Fanpage.it

Colegii ei de muncă au fost cei care descoperit-o împușcată în locuință, aceștia au început să își facă griji pentru ea când au văzut că nu mai vine la serviciu și nici nu răspunde la telefon.

”Încă nu este clar dacă a fost ucisă în propria locuință sau a fost dusă acolo”, a spus Silvia Dumitrache, președinte Asociația Femeilor din Italia.

Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru omor

Carabinerii au ridicat mai multe probe din locuința Georgetei și au transmis că cel mai probabil românca a fost ucisă cu o armă de vânătoare.

Femeia a fost ucisă cu două focuri, cel puțin două. Nu a fost găsită arma cu care a fost ucisă Georgeta”, a spus un jurnalist.

Anchetatorii italieni exclud, deocamdată, varianta unui jaf urmat de un omor pentru că în locuința româncei nu a fost găsit nimic răvășit.

Până acum, în cazul crimei nu a fost reținută nicio persoană.

Fostul soț al Georgetei locuiește în România. Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru omor, potrivit Fanpage.it.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase