Crimă șocantă. Un bărbat din Botoșani s-a lăudat că și-a omorât iubita, însă nimeni nu l-a luat în serios. Individul a dormit cu cadavrul în casă

Crimă șocantă. Un bărbat din Botoșani s-a lăudat că și-a omorât iubita, însă nimeni nu l-a luat în serios. Individul a dormit cu cadavrul în casă
Publicat: 20/07/2021, 11:34
Actualizat: 20/07/2021, 11:35

Un bărbat din Botoșani și-a bătut iubita până la moarte și s-a lăudat cu asta timp de 2 zile, însă nimeni nu l-a luat în serios. Individul a dormit cu cadavrul în casă.

Bărbatul a fost reținut de polițiști chiar de ziua lui de naștere și internat la Psihiatrie pentru a vedea dacă a avut discernământ, precizează Monitorul de Botoșani.

În ciuda faptului că s-a lăudat vecinilor la cârciumă și i-a spus și mamei sale că și-a ucis concubina, individul nu a fost băgat în seamă. Poliția a fost anunțată abia atunci când o femeie și-a dat seama că nu a mai văzut-o pe victimă de câteva zile.

„Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat”

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus unul dintre vecinii bărbatului.

La fața locului au ajuns un echipaj de poliție și unul de ambulanță, care au găsit femeia moartă în casă.

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Decesul a surveni în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare”, a spus un cadru medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.