Criminalul din Texas a postat mai multe mesaje sinistre pe Instagram cu câteva ore înainte de împușcături: „Am un mic secret”

Criminalul din Texas a postat mai multe mesaje sinistre pe Instagram cu câteva ore înainte de împușcături: Am un mic secret
sursa foto: Twitter/HeavySan
Publicat: 25/05/2022, 18:50
Actualizat: 25/05/2022, 19:01

Tânărul de 18 ani a trimis un mesaj pe Instagram că „am un mic secret” cu doar câteva ore înainte de a împușca 19 copii și doi profesori de la școala primară Texas, potrivit CNN.

Cu trei zile înainte de atac, Salvador Ramos a postat pe Instagram o fotografie cu două puști așezate pe un covor. Criminalul a etichetat un alt cont. Proprietara contului de Instagram etichetat a scris într-o poveste postată după împușcături că Ramos a etichetat-o și i-a trimis un mesaj din senin.

Fata a postat o serie de capturi de ecran ale mesajelor pe care a spus că le-a schimbat cu atacatorul în zilele dinaintea masacrului.

„Ce legătură au armele tale cu mine?”, l-a întrebat ea, potrivit capturilor de ecran. „Sunt atât de confuză”.

„Fii recunoscătoare că te-am etichetat”, i-a spus Ramos, arată capturile de ecran, iar ea i-a răspuns: „Abia te cunosc și tu mă etichetezi într-o poză cu niște arme”.

Într-un alt mesaj care pare să fi fost trimis în dimineața împușcăturilor, Ramos a scris „Sunt pe cale să” – dar nu a spus ce va face. „Am un mic secret”, a scris el într-un alt mesaj. „Vreau să îți spun.”

Fata a spus că nu locuia în Texas și că nu îl cunoștea pe Ramos.

„Singurul motiv pentru care i-am răspuns a fost pentru că mi-a fost frică de el aș fi vrut să rămân trează pentru a încerca măcar să-l conving să nu-și comită crima”, a scris ea. „Nu am știut”.