Cristiano Ronaldo, acuzat de ipocrizie. A apărut într-o reclamă la Coca-Cola în 2006. Reacția companiei: „Jucătorii primesc și apă”

Cristiano Ronaldo, acuzat de ipocrizie. A apărut într-o reclamă la Coca-Cola în 2006. Reacția companiei: „Jucătorii primesc și apă”
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo / Foto: Shutterstock
Publicat: 16/06/2021, 12:00
Actualizat: 16/06/2021, 12:23

Coca-Cola spune că „fiecare are dreptul să-și aleagă băutura preferată”, după ce fotbalistul Cristiano Ronaldo a eliminat două sticle de cola de pe masă, la o conferință EURO 2020.

Fotbalistul de 36 de ani a fost deranjat de sucurile carbogazoase din fața sa și le-a eliminat de pe masă, sfătuindu-și fanii să „bea apă”. Paul Pogba i-a urmat exemplul, de data aceasta cu berea Heineken.

Coca-Cola îi răspunde sec lui Ronaldo, spunând că fiecare are dreptul la propriile gusturi și dorințe.

Coca-Cola: „Jucătorii primesc și apă”

„Jucătorii primesc apă, Coca-Cola și Coca-Cola Zero Zahăr, la conferințele de presă”, a declarat un purtător de cuvânt al Coca-Cola, potrivit Daily Mail.

Celebrul jucător de fotbal preferă să bea apă, dar recunoaște că mai trișează cu câte un pahar de suc, la micul dejun și cu un vin la cină.

Ronaldo, reclamă pentru COCA-COLA în 2006

După conferința de presă controversată, în spațiul online a reapărut o reclamă din 2006 la Coca-Cola, în care apare și Ronaldo.

Reclama asiatică de la Cupa Mondială din 2006 – Germania, a fost comentată de internauți: „Credeam că bea doar apă…”

„Ronaldo acum = beți apă, fiți sănătoși”, comentează altcineva.

„Cât de ipocrit să fii…”, scrie altcineva.

Alții îl apără pe jucător, în stil sarcastic: „Cineva nu își poate schimba părerea despre sucul acidulat în 15 ani, este o perioadă prea scurtă…nu?”

Cristiano Ronaldo, moment tensionat cu Ryan Giggs

Ronaldo obținea, în 2009, 12 milioane lire sterline din promovarea unor produse, cum ar fi copiatoarele Fuji Xerox și băuturile energizante Extra Joss din Indonezia.

Unii fani suspectează că aversiunea lui Ronaldo față de Coca-Cola are legătură cu un incident al jucătorului cu fostul coleg Ryan Giggs de la Manchester United.

„Cristiano Ronaldo a venit cândva la micul dejun cu o cola în mână. Giggs l-a împins de perete și l-a amenințat: „Să nu mai faci asta niciodată!”

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase