Cum a ajuns în comă fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino. Filmul complet al incidentului sângeros

Cum a ajuns în comă fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino. Filmul complet al incidentului sângeros
Foto: Yoav Shtern
Publicat: 21/04/2022, 19:06
Actualizat: 27/04/2022, 11:55

Polițiștii ilfoveni au reconstituit condițiile în care omul de afaceri Yoav Shtern a ajuns în comă, la București, la secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Elias. Omul de afaceri a fost internat cu fracturi craniene și contuzii pulmonare.

Polițiștii ilfoveni au fost alertați, luni seară, de reprezentanții unității medicale că un pacient din Snagov a suferit răni grave și pare să fi fost bătut cu o bâtă sau un alt obiect dur.

În scurt timp, la spital a ajuns o echipă a Poliției Stațiunii Snagov, care, după identificarea bărbatului rănit, a mers la adresa acestuia.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din curtea acestuia.

Conform IPJ Ilfov, în jurul orei 18:28, a fost sesizat faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut și este inconștient.

Shtern are două fracturi craniene

Din primele verificări, s-a constatat faptul că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Polițiștii din Snagov  au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs incidentul.

Yoav Shtern a fost adus, luni, 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă. Bărbatul avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plâmâni.

Acesta avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Extrem de discret cu viața personală, multimilionarul de origine israeliană a ajuns cunoscut publicului larg după ce, în 2002, s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.

Yoav Shtern deține în România terenuri evaluate la sume de ordinul milioanelor de euro. Potrivit presei, acesta avea, în 2002 afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, motiv pentru care omul de afaceri fost reținut pentru scurt timp.

Am primit la redacție un punct de vedere din partea reprezentanților familiei domnlui Yoav Shtern, prin care ni s-a adus la cunostință faptul că aceasta nu dorește ca situația dificilă cu care se confruntă să fie subiect de dezbatere publică sau subiect monden.

Dorim să asigurăm familia că publicația noastră reflectă cu maximă obiectivitate și profesionalism subiectele de interes public general pentru cititorii nostri și că nici un moment nu s-a dorit crearea unei dezbateri în jurul evenimentului nefericit în care a fost implicat domnul Shtern, cu atât mai puțin abordarea acesteia ca un subiect cu caracter monden, gen care nu constituie, în sine, preocuparea ziarului Gândul. Suntem alături de familia Shtern în aceste grele momente si sperăm în însănătoșirea grabnică a domnului Yoav Shtern.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult