Cum arată GARSONIERA scoasă la vânzare cu 14.000 de euro, în Tulcea. Ce suprafață are locuința

Cum arată GARSONIERA scoasă la vânzare cu 14.000 de euro, în Tulcea. Ce suprafață are locuința
Sursa FOTO: OLX
Publicat: 04/02/2023, 20:07

Un tulcean își vinde garsoniera cu 14.000 de euro. În anunțul postat pe un site de vânzări, proprietarul oferă câteva detalii despre imobil și prezintă două fotografii cu toată locuința.

Din imaginile postate pe OLX, se observă că încăperea ține loc și de bucătărie, și de sufragerie, și de hol.

Proprietarul descrie locuința ca fiind nedecomandată, cu o suprafață de 21 de metri pătrați, situată la etajul șase al unui bloc de șapte etaje construit înainte de 1990.

Garsoniera are contor individual de apă și o boxă.

„Vând garsonieră, zona Dallas, etaj 6 din 7, contorizată individual la apă, plus boxă la același etaj”, sună anunțul postat de tulcean pe platforma OLX. Proprietarul spune, de asemenea, că prețul este negociabil.

În octombrie 2022, o garsoniera „cât o debara” a fost scoasă la închiriat în municipiul Cluj-napoca. Deși avea o suprafață de doar 11 metri pătrați, proprietarul solicita o chirie lunară de 1.150 de lei, echivalentul a 230 de euro.

Și pe piaţa imobiliară din oraşul Galați a fost scoasă la vânzare (anul trecut) o garsonieră de doar 10,25 metri pătraţi. Minuscula locuinţă era dotată cu aer condiţionat şi se vindea nemobilată la preţul de 11.000 de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase