Cum poți să afli unde găsești cel mai mic PREȚ de pe piață. Trucul simplu pe care îl pot folosi românii

Cum poți să afli unde găsești cel mai mic PREȚ de pe piață. Trucul simplu pe care îl pot folosi românii
Publicat: 19/03/2023, 09:59
Actualizat: 19/03/2023, 10:21

Cum poți să afli unde găsești cel mai mic preț de pe piață? În ultimele luni, prețurile la alimente și la utilități au crescut enorm, iar românii sunt din ce în ce mai interesați cum să facă economii, chiar și dacă este vorba de numai câțiva lei. 

Știai că există un truc simplu pe care îl poți folosi pentru a ști exact ce prețuri au produsele pe care le cumperi și unde le poți găsi la cel mai bun preț? Ca să vezi unde sunt cele mai ieftine produse de pe piață, există o aplicație: platforma Monitorul Prețurilor.

Românii pot căuta şi verifica acolo atât prețurile alimentelor, cât și pe cele ale carburanților și pot alege spre ce magazin sau comerciant să se îndrepte pentru cumpărături.

Așadar, înainte de a pleca la cumpărături, intră pe pagina www.monitorulpreturilor.info și selectează ”produse alimentare”. Aplicația va localiza zona în care se află persoana care acceseaza platforma și va afișa mai multe filtre de cautare.

Cum poți să afli unde găsești cel mai mic preț de pe piață

Din meniu poți să selectezi să afișeze produsele magazinelor care se află la ce distanță vrei. Un buton roșu pe care scrie ”coș” îţi deschide o listă predefinită cu alimente, iar de pe ”Rețea” poți selecta de la ce lanțuri de supermarketuri vrei să îţi afișeze produsele.

Pentru a da căutare este necesar ca în coș să fie selectate minimum 5 produse.

După ce vei urma acești pași, îți vor apărea magazinele selectate și vei putea vedea cât costă fiecare produs din listă. În situația în care anumite magazine nu au unul sau mai multe dintre produsele selectate, atunci produsele în cauză pot fi înlocuite pentru magazinele respective.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase