Dacia are MAȘINI PE STOC. Cât costă modelul Spring, cu livrare imediată

Dacia are MAȘINI PE STOC. Cât costă modelul Spring, cu livrare imediată
Sursa foto - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 02/02/2023, 23:10
Actualizat: 10/02/2023, 19:13

Compania Dacia a anunțat că acum are modelul electric Spring pe stoc, astfel că persoanele care își doresc un astfel de autoturism nu mai trebuie să aștepte luni întregi pentru a intra în posesia acestuia. Este pentru prima dată, de la lansare, când se întâmplă acest lucru.

Astfel, clienții își pot cumpăra pe loc varianta Comfort Plus cu motorizare de 33kW, la prețuri cuprinse între 20.900 euro cu TVA inclusă (10.450 de euro prin programul Rabla Plus), fără nicio dotare suplimentară, 21.100 euro cu TVA inclusă (10.550 de euro prin programul Rabla Plus) cu o dotare opțională sau 21.550 euro cu TVA inclusă (10.775 de euro prin programul Rabla Plus) cu două dotări opționale. Cel mai probabil, este vorba de mașini comandate și care nu au mai fost recepționate de clienți, scrie Adevărul.

De asemenea, și cei care își doresc un Sandero Stepway Comfort au acum la dispoziție modele cu motorizare ECO-G 100 (benzină și GPL) sau TCe 90 (exclusiv benzină) care au până la 3 dotări opționale. Prețurile cu TVA inclusă pleacă de la 15.050 euro și ajung la 15.809 euro.

Programul Rabla

În acest an, prima de casare în programul Rabla Clasic crește cu 15%. Astfel, luând în calcul o primă de casare care anul trecut a fost de 6.000 de lei, o creștere cu 15% înseamnă un plus de 900 de lei.

„Am început pregătirea programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și Rabla Local. În cadrul programului Rabla Clasic, care oferă acel bonus pentru casarea mașinilor vechi și posibilitatea de cumpărare de mașini cu motorizare clasică noi, avem bugetul pentru a asigura o creștere cu 15% a primei de casare. Avem bugetul pentru a oferi acest sprijin majorat în 2023. În același timp, creștem bugetul pentru mașinile electrice”, a declarat – recent – ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Anul trecut, prin programul Rabla Clasic 2022 s-a acordat un tichet (primă de casare) în valoare de 6.000 de lei pentru o mașină cu o vechime mai mare sau egală cu 6 ani, înmatriculată în România, care este casată, cu scopul achiziționării unei mașini noi mai puțin poluante.

Pentru achiziția unui autoturism nou s-au putut pot folosi două tichete Rabla, cu mențiunea că prima de casare pentru două autovehicule a fost plafonată la 9.000 de lei.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase