Declarații uluitoare ale tatălui care și-a ucis, cu bestialitate, fetița de doi ani. A aruncat vina pe frățiorul copilei zdrobite cu pumnul

Declarații uluitoare ale tatălui care și-a ucis, cu bestialitate, fetița de doi ani. A aruncat vina pe frățiorul copilei zdrobite cu pumnul
Sursa - caracter ilustrativ: Mediafax Foto
Publicat: 09/07/2021, 18:21

Bărbatul din Galați acuzat că și-a ucis, joi, fetița în vârstă de doi ani ar fi încercat să-i mintă pe procurorii care l-au pus sub acuzare pentru infracțiunea de omor asupra unui membru de familie și le-a prezentat mai multe scenarii legate condițiile în care s-a produs moartea copilului. Una dintre variantele expuse de tatăl criminal a fost că micuța ar fi fost ucisă de fățiorul ei, în vârstă de patru ani, care care ar fi lovit-o, în cap, cu un lacăt legat de un lanț.

Potrivit anchetaorilor, suspectul în vârstă de 31 de ani s-a căsătorit cu o femeie care mai avea doi copii, dintr-o relație anterioară. Ulterior, femeia i-a făcut acestuia alți doi copii, un băiat și o fată. Extrem de violent, acesta obișnuia să-și bată cu bestialitate întreaga familie, care trăia într-o teroare continuă. Joi, acesta s-a apucat să-și lovească fetița, în fața celor trei frați, care au asistat îngroziți la momentul în care surioara lor mai mică și-a pierdut cunoștința.

Atunci, o soră vitregă ar fi încercat s-o ajute să-și revină și i-ar fi dat cu oțet pe la nas. De aceea, spun procurorii, tatăl criminal s-a gândit să spună că cea mică s-a înecat cu oțet. Pentru că această ipoteză nu a ținut, ucigașul ar fi spus apoi că, de fapt, fata s-a sinucis după ce s-a dat singură cu capul de pereți. Cum nici această variantă nu părea să-i convingă pe anchetatori, ar fi afirmat că, de fapt, crimnalul este fratele ei mai mare, în vârstă de 4 ani, care ar fi lovit-o, în cap, cu un lacăt legat de un lamț.

Tatăl criminal nu-și recunoaște fapta

Bărbatul nu a putut, însă, să explice de ce moartea victimei s-a produs ca urmare a unei rupturi de ficat și a unei puternice hemoragii abdominale. Surse apropiate amchetei au declarat, pentru Gândul, că nici în fața probelor individul nu a recunoscut. Acesta a fost reținut și prezentat magistraților Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul a fost anunţat la 112 de părinţii fetiței, care, inițial. ar fi precizat că aceasta s-ar fi înecat cu ceva. La fața locului a ajuns o echipă a Serviciului de Ambulanță Galați și un echipaj SMURD, cu medic, care au a găsit-o pe micuță în stop cardio-respirator. Personalul medical nu a găsit vreun corp străin care să blocheze căile respiratorii ale fetiței și a încercat, zeci de minute, resuscitarea acesteia. În ciuda eforturilor medicilor, fetița nu a putut fi readusă la viață și a fost declarată decedată.

Încă de la început, medicii au descoperit pe trupul micuței numeroase traumatisme, la cap și pe corp, care lăsau impresia că aceasta ar fi fost bătută. Suspiciunile inițiale au fost confirmate, ulterior, de medicii legiști, care au descoperit că, de fapt, fetița a fost ucisă în chinuri groaznice, după ce a fost lovită cu sălbăticie. Aceștia au stabilit că fetița avea ficatul rupt și hemoragie abdominală.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase