Deputatul Alexandru Andrei a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză circula prin oraș

Deputatul Alexandru Andrei a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză circula prin oraș
Alexandru Andrei. Sursă foto: Facebook
Publicat: 11/08/2021, 15:41

Alexandru Andrei, deputat PNL de Giurgiu, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce pe 3 august, polițiștii au reținut mai multe permise în cadrul unei acțiuni derulate la nivel de municipiu.

Potrivit surselor GÂNDUL, deputatul Alexandru Andrei conducea cu 103 km/h în localitate (pe șoseaua București, care traversează, de la nord la sud, municipiul Giurgiu).

Conform acelorași surse , deputatul giurgiuvean nu s-ar afla la prima abatere. Acesta a mai avut ridicat permisul auto, tot pentru depășirea vitezei în localitate.

Am fost oprit, mi s-a spus că am circulat cu 102 km/h, dar eu am făcut contestație pentru acel proces verbal. Acum aștept să decidă instanța în legătură cu acest aspect. În rest, nu văd care este, de fapt, importanța acestui aspect”, a declarat deputatul Alexandru Andrei pentru Gândul.

Amenzi de peste 30.000 de lei, aplicate de poliţişti și în București

Amenzi în valoare de peste 30.000 de lei au fost aplicate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de poliţişti în Bucureşti, fiind depistaţi trei şoferi drogaţi şi patru aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, poliţiştii au reţinut peste 21 de permise de conducere.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă noapte, echipajele au acţionat în sistem integrat alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova, I.P.J. Dâmboviţa, I.P.J. Ilfov, I.P.J. Giurgiu şi I.P.J. Teleorman, pe arterele din Capitală pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase