Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagajul unei mașini incendiate. Polițiștii cercetează zona

Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagajul unei mașini incendiate. Polițiștii cercetează zona
Publicat: 07/05/2022, 13:43
Actualizat: 07/05/2022, 13:44

Descoperire macabră în apropierea Capitalei. Un craniu uman și fragmente de oase carbonizate au fost găsite în portbagajul unei mașini incendiate la marginea Bucureștiului. În acest moment, poliţiştii sunt la faţa locului pentru prelevarea de probe. Vom reveni cu informații!

Potrivit Antena 3, la fața locului au ajuns şi cei de la Medicină Legală pentru a prelua spre analiză rămăşiţele umane. Poliţiştii criminalişti sunt acolo, după ce cineva a sunat la 112 şi a anunţat descoperirea unei maşini incendiate pe câmp. Martoriii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului.

Maşina nu a putut fi încă identificată, întrucât au ars plăcuţele de înmatriculare. Din primele informaţii, victima de sex masculin a fost puternic lovită la cap, înainte de a fi dezmembrată. Locul este foarte bine izolat şi cu excepţia oamenilor de ordine nimeni nu poate intra pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Comunicatul IPJ Ilfov:

„La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență. Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.”